fbpx
Magyarország első bulvármentes online férfimagazinja

Vízuális BMW élményautózás a Gran Turismo 6-ban

0

A BMW Design Gruop tervezői egy különleges három dimenziós modellt készítettek el. A kocsi ugyan hasonlít a legfrissebb  M235i modellre, de ez csak a látszat, hiszen a masina csak vízuálisan készült el kimondottan a Gran Turismo 6 játékkonzol program számára.

Annak ellenére, hogy mindez csak a képzelet szüleménye rengeteg munka volt az autó tervezésével. A feladatot a BMW Group Design tervezői végezték el, és nemcsak a formát álmodták meg, hanem a versenyautó várható viselkedését meghatározó paramétereket is a gyári mérnökök állították be.

3d-es játék modell a BMW-tőlA képzeletbeli versenyautó hajtásáról 3 literes turbómotor gondoskodik, teljesítménye 550 lóerő, a maximális nyomatéka pedig 680 Nm. Az elképzelt paraméterek között megálmodták az autó tömegét is, amely 1180 kilogramm. A súly 50-50 százalékban terheli a hajtott hátsó és a kormányzott első tengelyt egyaránt.

3d-es játék modell a BMW-tőlUgyanehhez a programhoz a Mercedes-Benz és a Red Bull tervezői is készítettek már egy-egy autót, de amíg ott tényleg teljesen szabadjára engedték a fantáziájukat a tervezők, addig a BMW olyan irányból nyúlt a témához, hogy akár még a valóságban is megépíthető lehet a kocsi az M235i alapján.

Megosztás

Szóljon hozzá

FIGYELMEZTETÉS! Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek a kiskorúakra káros hatással lehetnek!
Kipróbáltuk a flotta autók emblematikus modelljét a Ford Mondeot. Nézd meg mit tud a megújult csapatjátékos!

» Megnézem «