Magyarország első bulvármentes online férfimagazinja

Vizuális érzelem

0

Készülj, hogy eldobod az agyad, ha meglátod mit eredményez a tapasztalat, a merészség és kreativitás együttállása az óragyártásban.

Hybris Artistica Mystérieuse

Általában csak egy lépés választja el az építészetet és a művészetet, de egy projekt sikere elsősorban azon múlik, hogy képes-e újfajta tervezési megközelítést mutatni. Jaeger-LeCoultre-nek kétségkívül sikerült ezt meglépnie a Hybris Artistica Mystérieuse órával. Az első dolog, ami azonnal megragadja a figyelmed, amikor meglátod ezt az időmérőt, az a számlap csillogó aventurin ásvány lemeze, ami a nyitott gyöngyházszínű rozettát fedi. Hová tűntek a mutatók? A Sentier manufaktúra órásmesterei itt mutatták meg igazán zsenialitásukat! A számlap valójában két forgó lemezből áll, és a középen lévő foglalja magába a tourbillont, ahol a szerkezet elhelyezkedése mutatja az órákat. A második lemezen egy aranyozott háromszög követi a percek múlását.

Hybris Artistica Mystérieuse
Ezt a lenyűgöző elrendezést egy 441 elemből álló önfelhúzó szerkezet tartja mozgásban. A 941 kaliber 50 órányi energia tartalékot biztosít a 42 mm-es tokban. A számlaphoz hasonlóan, egy finom rózsaarany hímzés fut végig a féldrágakő oldalakon és a füleken. A zafír hátlap felfedi a rotort, amelyet számtalan gondos művelet elvégzésével, kézzel készítettek.
A Hybris Artistica Mystérieuse egy ultralimitált kiadás, amiből mindössze 5 darab elérhető. Fekete bőr szíjjal és rózsaarany csattal kapható.
Ára: 384,000 euró

Megosztás

Szóljon hozzá

FIGYELMEZTETÉS! Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek a kiskorúakra káros hatással lehetnek!
Kipróbáltuk a flotta autók emblematikus modelljét a Ford Mondeot. Nézd meg mit tud a megújult csapatjátékos!

» Megnézem «