Magyarország első bulvármentes online férfimagazinja

Volerian, a leghalkabb és legbiztonságosabb repülő autó

0

A Volerian légi vállalat új ötlettel állt elő a hangos és veszélyes légi meghajtó technológiák helyettesítésére, az újonnan kifejlesztett rendszert pedig a 2018-as Farnborough nemzetközi légi bemutatón prezentálták.

Volerian

Az innováció példátlan biztonsága, csendessége és gazdaságossága lehetővé teszi a forradalmian új típusú repülőgépek gyártását olyan jellemzőkkel, a hagyományos rendszerekkel nem kivitelezhetők.

Volerian
A Volerian új meghajtórendszere sokkal halkabb és biztonságosabb, mint a jelenlegi légi személyszállító járművek, amelyek propellereket vagy hagyományos hajtóműveket használnak, mivel az energia nagyobb helyen oszlik el az oszcilláló szárny hosszában és a test egész területén. A mozgó részek szinte megközelíthetetlenek, olyan mértékben, hogy ha valaki mégis beleesik, akkor sem lesz bántódása.

Volerian
A Volerian együléses városi repülőgép-koncepciójának területe nagyjából megegyezik egy nagyobb autóéval, és minden olyan helyzetben használható lesz, ahol egy autó használható, sőt. A rendszer ugyanolyan hatékony, mint egy légcsavaros, és a jármű végső kialakítása valószínűleg még jobb is lesz.

Volerian

„A meghajtó rendszer geometriája és az alapműveletek nagyrészt elkészültek, és hamarosan megkezdődik az egyszemélyes repülőgépek fejlesztése “- magyarázza a tervezőcsapat. “Szénszálat fogunk használni a súly csökkentésére, míg a tömeggyártási technikák révén csökkenthetők lesznek a költségek.”

Volerian

Volerian

Megosztás

Szóljon hozzá

FIGYELMEZTETÉS! Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek a kiskorúakra káros hatással lehetnek!
Kipróbáltuk a flotta autók emblematikus modelljét a Ford Mondeot. Nézd meg mit tud a megújult csapatjátékos!

» Megnézem «