Magyarország első bulvármentes online férfimagazinja

VW T-Cross Breeze – kabrió SUV

0

A Volkswagen T-Cross Breeze az első nyitott tetejű SUV a maga kategóriájában. Habár egyelőre még csak egy tanulmányautóról beszélhetünk, egyértelműen jelzi a VW jövőre vonatkozó terveit.

Ez az autó egy igazi hiánypótló lehetne a piacon: kiváló ár-érték aránnyal rendelkező kabrió, amely az emelt üléspozíciónak köszönhetően tökéletes kilátást biztosít.

VW T-Cross Breeze

A tervek alapján nekünk úgy tűnik, hogy ezt a kocsit kimondottan mindennapi használatra tervezték. Ha pedig valóban kedvező áron lehetne hozzájutni, a „mindennapi” emberek mindennapi használatra szánt nem mindennapi kabrió SUV-ja lehet belőle.

VW T-Cross Breeze

Az autót 1.0 literes, turbófeltöltős és közvetlen befecskendezéses benzinmotorral látták el, amely 110 LE/81 kW leadására képes. A T-Cross Breeze egy teljesen újszerű VW modell, amely egy teljesen új fejezetet nyithat a márka életében. Ennek jegyében a belső teret is újragondolták a mérnökök.

VW T-Cross Breeze

Az éles vonalakkal bíró, futurisztikus műszerfalon azért itt-ott felfedezhetőek a tipikus VW jegyek. Érdekesség, hogy szinte egyáltalán nincsenek viszont gombok. Mindent érintőkijelzőkre cseréltek.

VW T-Cross Breeze

És habár ezúttal nem egy elektromos vagy hibrid járgányról beszélünk, a fogyasztási és széndioxid kibocsátási adatai kimondottan jók: 5.0 l/100 km és 115 g/km. A 40 literes tankjának köszönhetően akár 800 km-t is megtehetünk vele egyetlen tankolással.

Ami a külsejét illeti, a szakavatott szemnek egyből feltűnik, hogy egy újszerű Volkswagenről van szó. A hűtőrácsa széles, az első fényszórók pedig igen vékonyak. Az autó profilja is kifejezetten jellegzetes. Az egyik legérdekesebb eleme a spirális kialakítású, 19 colos, alumínium felni.

Megosztás

Szóljon hozzá

FIGYELMEZTETÉS! Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek a kiskorúakra káros hatással lehetnek!
Kipróbáltuk a flotta autók emblematikus modelljét a Ford Mondeot. Nézd meg mit tud a megújult csapatjátékos!

» Megnézem «