fbpx
Magyarország első bulvármentes online férfimagazinja

Walk Wings – a cipőre szerelhető görkorcsolya

0

Pár évtizeddel ezelőtt népszerűek voltak azok a görkorcsolyák, amelyeket bármilyen cipőre fel lehetett szerelni. A régi ötletet most egy az angliai Cardiffban található görkorcsolyagyártó cég vette elő ismét 21. századi kiadásban.

 

A Walk Wings a modern anyagválasztás mellett abban is továbbvitte az eredeti ötletet, hogy a rollerblade stílusú gumi kerekei visszahúzhatóak. Egy orr, egy sarok és egy racsnis bokapánt segítségével bármilyen cipőre felszerelhetjük a Walk Wings-et, a sarokfék felett található kar segítségével pedig egy mozdulattal kiengedhetjük, vagy behúzhatjuk görkorcsolyánk kerekeit, így akár sétálhatunk is benne. Ha pedig meguntuk a Walk Wings viselését, akkor egy nagyon praktikus hátizsákban helyezhetjük el azt.

Walk Wings

A cég jelenleg az Indiegogo kampány révén próbál pénzt szerezni a sorozatgyártás beindításához, ami ha sikerrel jár, akkor hamarosan 200 dolláros áron a boltokba kerülhet a cipőre szerelhető görkorcsolyák legújabb nemzedéke.

Megosztás

Szóljon hozzá

FIGYELMEZTETÉS! Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek a kiskorúakra káros hatással lehetnek!
Kipróbáltuk a flotta autók emblematikus modelljét a Ford Mondeot. Nézd meg mit tud a megújult csapatjátékos!

» Megnézem «