Magyarország első bulvármentes online férfimagazinja

WallyCento #4 – A legkönnyebb yacht

0

Egy vadonatúj együttműködésnek köszönhetően Mark Mills olasz yachttervező és a híres dizájn ház, a Pininfarina között 2017 nyarán megérkezik a legújabb 100 láb hosszú versenycirkáló, a WallyCento #4.

WallyCento #4

A már biztos, hogy a hajót a Pininfarina fogja berendezni a Persico-val kéz a kézben, hogy közösen érjék el a kitűzött célokat, mely nem más, mint hogy együttes erővel megalkossák a lehető legkönnyebb yachtot, az optimális minőségi és ellenállási elvárások figyelembe vétele mellett.

WallyCento #4

„Köszönhetően a minőségi előállítási folyamatnak…” -mondta Marcello Persico, a Persico Marine elnöke. „… biztos vagyok benne, hogy képesek leszünk optimalizálni a yacht súlyát, miközben végig megfelelünk a szuperyachtok által támasztott követeléseknek, ha úgy tetszik, a Wally szelleméhez.”

WallyCento #4

„A Pininfarinának és a tengernek már ősrégi a kapcsolata, gyümölcse pedig az elegancia és a teljesítmény tökéletes kombinációja.” – mondta Paolo Pininfarina, a cég elnöke. „A filozófiánk, hogy olyan projekteket eszeljünk ki, mely méretre szabott, azaz pontosan megtervezünk minden egyes apró részletet, igazodva vevőink igényéhez és vágyaihoz. A WallyCento #4 egy új és különleges fejezete ennek az igencsak hosszú történetnek.”

WallyCento #4

A szalont, a yacht legikonikusabb terét, a lépcsők teszik igazán karakteressé, esztétikai és gyakorlati funkciója egyaránt fontos. A lépcsőfokok, mint hullámok a falakon folytatódnak, dinamikus környezetet eredményezve ezzel. Az anyagok, amelyeket itt használtak, a fekete szénszál és a világos fa erős kontrasztot képez és fokozza a sportosság és az elegancia kettősét.

Megosztás

Szóljon hozzá

FIGYELMEZTETÉS! Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek a kiskorúakra káros hatással lehetnek!
Kipróbáltuk a flotta autók emblematikus modelljét a Ford Mondeot. Nézd meg mit tud a megújult csapatjátékos!

» Megnézem «