fbpx
Magyarország első bulvármentes online férfimagazinja

Webber, az illatikon

0

Mark Webbert aligha kell bemutatni bárkinek is. A 38 éves ausztrál autóversenyző 2002 és 2013 között meghatározó alakja volt a Formula-1 versenyeinek. Most pedig ő lesz a Porsche Design parfümök új arca.

Mark Webber, Porsche DesingMark Webber 2013-as visszavonulása óta sem szakadt el az autóversenyzéstől, neve pedig azóta is jól cseng szerte a nagyvilágban. Éppen ez tette lehetővé, hogy a Porsche Design illatának nagykövete lehessen.
Nagyon örülünk, hogy ilyen kiváló sportember képvisel majd minket. Ő egy személyben megtestesíti mindazt, amit a mi termékeink is: Férfiasság, atletikusság és stílus. Új kampányunkban ötvöződnek a márka alapvető értékei és Webber karizmatikus személyiségének jegyei – mondta el Dilesh Mehta a Designer Parfums nevében.
A pilóta a következőket tette hozzá: a Porsche Design illatai elegánsak és erős karakterrel bírnak. Kiemelik és tökéletesen passzolnak a személyes stílusomhoz – mind a pályán, mind pedig azon kívül.
Mark Webber egészen pontosan a Porsche Design Titan nevű parfüm reklámozásában vesz majd részt. Ez az új, elegáns illat a grépfrút és cédrusfa aromájának hála különlegesen friss és férfias.

Megosztás

Szóljon hozzá

FIGYELMEZTETÉS! Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek a kiskorúakra káros hatással lehetnek!
Kipróbáltuk a flotta autók emblematikus modelljét a Ford Mondeot. Nézd meg mit tud a megújult csapatjátékos!

» Megnézem «