Magyarország első bulvármentes online férfimagazinja

Whip FR-II – a high tech snowboard

0

A Cheetah Ultra Sports új szénszálas snowboardjának alkotóit a vadászgépek és az egzotikus sportkocsik inspirálták.

A modern snowboard nem csak külsőleg néz ki úgy, mintha azt Batman használná a havas lejtőkön, de a gyártó szerint számos előnnyel rendelkezik a hagyományos deszkákkal szemben.

Whip FR-ll snowboard

A cég az új snowboard kifejlesztésénél a korábbi Whip FR-117-es modelljét vette alapul a The Whip Riding System (WRS) technológia révén azonban az új freestyle deszka sokkal jobb teljesítményt nyújt keményre döngölt havas, vagy épp jeges körülmények között.

 

A rendszer fontos eleme a középen található nyílás, amely nem csak, hogy könnyebbé teszi a deszkát, de a súrlódást is csökkenti, a nyílások mellett található két egyenes él (a deszka külső oldala mellett lévő két éllel egyetemben) pedig az irányíthatóságot javítja. Míg az alsó felület V alakú keresztmetszete a gyors irányváltásokban van a segítségünkre.

Whip FR-ll snowboard

A WRS rendszer boltívei révén a hatékony energiaátvitel érdekében pedig sokkal természetesebb testtartást vehetünk fel, miközben az a bennünket érő vibrációt is hatékonyan csillapítja, a két power spines pedig a fordulókban fokozza a súrlódást.

Whip FR-ll snowboard

A mindössze 3.4 kilogramm súlyú, a legtöbb 4×4-es szerelékkel kompatibilis Whip FR-II ára a tudásához mérten magas, 2 200 amerikai dollár.

Megosztás

Szóljon hozzá

FIGYELMEZTETÉS! Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek a kiskorúakra káros hatással lehetnek!
Kipróbáltuk a flotta autók emblematikus modelljét a Ford Mondeot. Nézd meg mit tud a megújult csapatjátékos!

» Megnézem «