Magyarország első bulvármentes online férfimagazinja

WTCC nagyágyú a Tuning Shown

0

A CITROËN kiállítóként vesz részt a 10. Auto, Motor & Tuning Show-n. A rendezvény természetének megfelelően a stand elsősorban a márka autósportban játszott szerepét, aktualitásait mutatja be látványos, interaktív formában.

A budapesti Auto, Motor & Tuning Show remek alkalom a CITROËN számára arra, hogy bemutassa újdonságait, büszkeségeit. A rendezvény speciális jellege miatt a stand – természetesen az „utcai” újdonságok, jelen esetben az új C4 CACTUS bemutatása mellett – a CITROËN autósportban elért sikerei köré szerveződik.

Citroën WTCC

A show „sztárvendége” a C-Elysée WTCC egyenesen Párizsból érkezett élethű makettje, amely mellett a szimulátorjátékok szerelmesei próbára tehetik ügyességüket, mégpedig igen értékes nyereményekért.

Citroën WTCC

Az első három helyezett mindhárom napon Citroën Racing rajongói csomagot kap, a leggyorsabb pedig egy, a Hungaroringre szóló WTCC-versenybelépővel térhet haza. A három nap abszolút első helyezettje egy paddock belépőt és egy López, Muller és Loeb által személyesen dedikált baseball sapkát nyer.

Megosztás

Szóljon hozzá

FIGYELMEZTETÉS! Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek a kiskorúakra káros hatással lehetnek!
Kipróbáltuk a flotta autók emblematikus modelljét a Ford Mondeot. Nézd meg mit tud a megújult csapatjátékos!

» Megnézem «