Magyarország első bulvármentes online férfimagazinja

Zaha Hadid épülete az orosz “Szilícium völgyben”

0

A Zaha Hadid Architects (ZHA) hatalmas új irodaépületet tervezett a Skolkovo Innovation Centernek Moszkvában – amit tekinthetünk az orosz Szilícium-völgynek is a cég szerint. Az építési munkálatok hamarosan elkezdődnek.

Zaha Hadid tervezte irodaház

A Sberbank Technoparkot az állami tulajdonú Sberbank rendelte meg egy építészeti versenyt követően, melyben a Foster + Partners és más irodák vettek részt. A ZHA győztes koncepcióját (melyet maga Hadid jegyez társtervezőként) eredetileg 2016-ban mutatták be először, majd nemrég kapták meg az építési engedélyeket.

Zaha Hadid tervezte irodaház
Az épület jelentős, 262,000 négyzetméter területet foglal magába, és 17 ezer Sberbank alkalmazottnak ad otthont. A ZHA megszokott dizájn nyelvezetét viszi tovább a folyékony üveg homlokzatokkal és az enteriőrrel, melyben közösségi terek, átriumok és irodák lesznek majd. A tervek szerint egy hatalmas üvegtető fogja fedni az épületet.

Zaha Hadid tervezte irodaház
„A bank fejlesztésért, kivitelezésért és az operatív folyamatok és áttörő technológiák zavartalan működéséért felelős részlegek otthonaként a Sberbank Technopark dizájnja a különböző munkafolyamatok és a bank technológiai és marketing részlegeinek gondos elemzéséből fejlődött ki” – mondta a ZHA. „Technopark dizájnja arra fogja ösztönözni a csapatokat, hogy együttműködjenek és olyan innovatív megoldásokkal kísérletezzenek, amelyek innovatív, magas színvonalú megoldásokat és alkalmazásokat nyújtanak. ”
A ZHA nemrégiben növelte oroszországi jelenlétét egy luxus lakópark befejezésével, és egy hatalmas új, kikötői projekt bemutatásával.

Megosztás

Szóljon hozzá

FIGYELMEZTETÉS! Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek a kiskorúakra káros hatással lehetnek!
Kipróbáltuk a flotta autók emblematikus modelljét a Ford Mondeot. Nézd meg mit tud a megújult csapatjátékos!

» Megnézem «