Zeelander Z55 a vizek Rolls-Royce lehet

0

A Zeelander új Z55 zászlóshajója ugyanazokat a karcsú vonalakat és eleganciát követi, mint a Z44 testvére, de az extra 11 méter révén sokkal karakteresebb.

Zeelander-Z55

A sötétkék sportos cirkáló európai debütálása a Cannes Yachting Fesztiválon esedékes. Az 55 láb hosszúságú “homár” stílusú külső a csúcsminőségű Maine jachtokat idézi, de jellegzetes holland csavarral. A hosszú, lejtős tat, a zárt pilótafülke és a kissé felhajtható fedélzet a Mulder Design rajztáblájáról származik, míg a belsőt a Sinot Design alakította ki. Mindkét holland cég több szuperyacht díjat vitt már haza.

Zeelander-Z55
A Zeelander minden Z55-öt a tulajdonos igényei szerint építi meg. A Cannes-i bemutatóra készített jacht például egy kortárs belső térrel büszkélkedhet, világos-tölgyes és szürke kivitelben.

Zeelander-Z55

Az Egyesült Államokba mindössze néhány hónapja elszállított első hajó testét többféle fa ötvözete alkotja, belülről és kívülről egyaránt, hogy egy hagyományosabb megjelenést hozzanak létre.

Zeelander-Z55

A minőség egyaránt megmutatkozik a vákuum-infúzióval ellátott fedett hajótesten, valamint a belső anyagokon, mint a kézzel varrott bőrök és más csúcsminőségű faanyagok és szövetek.

 

A külső területeken extra hangszigetelést és rezgéscsillapító anyagokat is használtak, hogy a Z55 szalonjában és két kabinjában megnyugtató csend uralkodjon.

Zeelander-Z55
A Z55-es csúcstechnológiájú kormányállomása 360 fokos kilátást biztosít a 10 ablakon és a teljesen üveg hátsó ajtókon keresztül. A joystick kormányzás, a tempomat, az érintőképernyős elektronika stabilizátorok és a dinamikus GPS lokalizáció rendkívüli technikai felkészültséget biztosít.

 

A Z55-t 800 lóerős vagy 900 lóerős Volvo IPS motorral lehet üzemeltetni. A standard motorkonfiguráció 32-34 csomó maximális sebességet biztosít, míg a frissítések 36-38 csomóra növelik a sebességet.

Zeelander-Z55

A nagyobb motor hatótávolsága lenyűgöző 400 tengeri mérföld 28 csomós sebesség mellett. A pilótafülke mögött egy különálló úszófelület nyúlik ki a hajlított tatból, és közvetlen hozzáférést biztosít a vízhez, így a Z55 hűvös és meleg időben is remekül használható.

Megosztás

Szóljon hozzá

FIGYELMEZTETÉS! Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek a kiskorúakra káros hatással lehetnek!
Kipróbáltuk a flotta autók emblematikus modelljét a Ford Mondeot. Nézd meg mit tud a megújult csapatjátékos!

» Megnézem «