Magyarország első bulvármentes online férfimagazinja

Zenés felár

0

A Los Angeles-i Sunset Stripen ül a nemrég épített, 1086 négyzetméter nagyságú Stanley House, ami 270 fokos kilátást biztosít az alatta elterülő csillogó városra.

Lenny Kravitz által tervezett házbelső

A XTEN Architecture által tervezett öt hálószobával és hét fürdővel ellátott épületet a 20. század közepének modern építészeti stílusa jellemzi, csakúgy, mint a hatalmas üvegfalak, amik kiemelik a ház fantasztikus elhelyezkedését a hegytetőn.

Lenny Kravitz által tervezett házbelső
A zenész Lenny Kravitz és design stúdiója, a Kravitz Design kreatív lángelméje áll az enteriőr mögött. Ez az otthon a cég első Los Angeles-i projektje – és a Kravitz-re jellemző elektromos berendezések, művészet és bútorok találhatók a házban.

Lenny Kravitz által tervezett házbelső

Olyan különleges anyagok, mint a travertin, bazalt, Hawaii lávakő és Brazíliából importált egzotikus fák adnak a háznak szofisztikált érzetet, miközben a hangulatvilágítás mégis földi megjelenést kölcsönöz neki. A RETNA művészeti installációja ad kortárs színezetet az otthonnak. Az elcsúsztatható üvegajtók folytonos átjárást biztosítanak a bent és a kint között, ahol a vízfelületek és a zöldellő növények egy oázis hangulatát keltik.

Lenny Kravitz által tervezett házbelső
A könnyed, laza stílus jegyében született modern bár és mozi vászon garantálja, hogy a jó idők sosem érnek véget, míg az ultra-modern konyha és étkező egyszerűvé teszi a nagy társaságok szórakoztatását.

 

Kint egy fedett pavilon található kanapékkal, székekkel és kandallóval a nyári konyha szomszédságában, ami modern grillezési berendezésekkel és hangulatos pihenőhellyel van felszerelve. A legjobb, hogy a csillogó víztükrű medence a város horizontjára néz, így minden irányból elképesztő kilátás nyílik Los Angeles-re.

Lenny Kravitz által tervezett házbelső
Az otthonban emellett egy hatautós garázs, prémium hangrendszer és egy disco is van – tökéletes annak, aki szeretné áttáncolni az éjszakát a világ szórakoztató fővárosában.

Lenny Kravitz által tervezett házbelső
A rezidencia 38 millió dollárért vásárolható meg, és a Williams & Willams jegyzi.

Megosztás

Szóljon hozzá

FIGYELMEZTETÉS! Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek a kiskorúakra káros hatással lehetnek!
Kipróbáltuk a flotta autók emblematikus modelljét a Ford Mondeot. Nézd meg mit tud a megújult csapatjátékos!

» Megnézem «