Magyarország első bulvármentes online férfimagazinja

Zsebtől az asztalig

1

Hogy megünnepelje extra-vékony órájának 60 éves évfordulóját, a Piaget leleplezte a modell újragondolását egy elegáns zsebóra formájában, amihez egy asztali tartó is tartozik.

Altiplano 60th Anniversary Pocket Watch

A Piaget Altiplano órája idén 60 éves. Hogy méltó módon emlékezzenek meg az eseményről, az év elején a cég készített egy csodálatos, színes sorozatot az extra-vékony órájából. A csúcspontja ennek a sorozatnak az Altiplano 60th Anniversary Pocket Watch. A dizájn teljesen letisztult, és megvan benne az összes ütős részlet, ami felkelti a gyűjtők és a modern dandyk figyelmét.

Altiplano 60th Anniversary Pocket Watch

Egy elegáns, kék borjúbőr szálra van felfűzve az óra egy csavaros csat segítségével, és a limitált 26 darabos sorozat egy 50 mm-es átmérőjű arany tokban kapott helyet. Az intenzív kék a napfény-tárcsa ellentétben áll a vékony karokkal és a gyűjteményre jellemző fehér arany markerekkel. A középpontban egy diszkrét kék kereszt van, ami a ’50-es évek történelmi darabjaira emlékeztet.

Altiplano 60th Anniversary Pocket Watch
Az időmérőt egy ultra-vékony önfelhúzó szerkezet mozgatja. Az 1200P nem haladja meg a 2,35 mm-t vastagságban, és 44 órányi tartalékot képes felhalmozni. Az egyedülálló részletek, a Côtes de Genève, a “perlé” ívek, lemezek és szögletes hidak láthatók a zafír tokon át.
A Piaget-nak az a remek ötlete támadt, hogy egy fenséges kék szál intarziás állványt készít az órához. Ezzel a kézműves termékkel, melyben az Altiplano 60. évfordulójára készült zsebórát lehet tartani, így a tulajdonosa bármikor élvezheti ezt a rendkívül kivételes időmérőt.

Megosztás

1 hozzászólás

  1. Pingback: A világ legvékonyabb automata órája • Mi Férfiak

Szóljon hozzá

FIGYELMEZTETÉS! Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek a kiskorúakra káros hatással lehetnek!
Kipróbáltuk a flotta autók emblematikus modelljét a Ford Mondeot. Nézd meg mit tud a megújult csapatjátékos!

» Megnézem «