Magyarország első bulvármentes online férfimagazinja

Klasszikus autók Paglia tollából

0

Alessandro Paglia-t mindig is lenyűgözte a fekete és fehér színek egyszerű eleganciája. „Vonzzanak a tárgyak, főként az esztétikumuk, a textúrák, az anyagok és a méretek” – mondja a milánói művész.

Tollrajzok

„Inspirálnak a történetek, amiket elmesélnek, a személyiségük, az alkotóik leleményessége, a rejtett világuk. Egy ponton egyszerűen azt érzem, hogy muszáj a tárgyak iránti rajongásom és a rajzolás szenvedélyét egyesíteni.”

Tollrajzok

Paglia toll rajzait gazdag, erős tónusok és vibráló textúrák jellemzik. Korábban Paglia aprólékosan illusztrálta a világtörténelem legismertebb dizájn tárgyait – most a művész szintet lépett a rajzolt tárgyakat tekintve, és klasszikus autókat vetett papírra.

Tollrajzok
Paglia az intenzív tinta feketeségét használja, hogy kiemelje a természetes fény és a tárgyak, például a sirályszárnyas Mercedes-Benz 300 SL kupé, vagy az 1970-es Lamborghini Miura közötti játékot.

Tollrajzok

A kemény papír még tovább hangsúlyozza ezt a hatást, amit minden illusztráció esetében 50-250 óra munkával ér el. „Tollal rajzolom a tárgyakat, igazából több tollal minden esetben, a kaotikus vonalak rétegeinek egymás fölé helyezésével, míg a legkisebb részletekben is elérem a megfelelő árnyalatokat” – folytatja.

Tollrajzok

A klasszikus autók – ismerős és szeretett tárgyak – személyes és egyedi élmények és emlékek hordozói, amelyek Paglia tollán keresztül új kontextusba kerülnek és új értelmet nyernek.

Megosztás

Szóljon hozzá

FIGYELMEZTETÉS! Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek a kiskorúakra káros hatással lehetnek!
Kipróbáltuk a flotta autók emblematikus modelljét a Ford Mondeot. Nézd meg mit tud a megújult csapatjátékos!

» Megnézem «