Kezdőlap Kiemelt A pók hangja

A pók hangja

1185
0
Futurisztikus Bluetooth speaker

A Zoeao, a Gravastar gyártója egyedülálló bluetooth speaker koncepciót hozott napvilágra, mely futurisztikus kinézetét már csak viharvert külseje teszi még furcsábbá.

Futurisztikus Bluetooth speakerA fémes pók robotra hasonlító szerkezet kézzel festett cink-ötvözet borítást és beépített led lámpákat kapott, melyek a zene ritmusára villognak.

Futurisztikus Bluetooth speakerA 20w-os speaker háromszög alakú tartószerkezettel és ütésálló dizájnjával biztosítja a stabil zenei minőséget. A Zoeao különböző színekben és anyagokban jött létre, formai elemeit viszont még fejlesztik és különböző funkciókat is kap még.

Futurisztikus Bluetooth speakerA kütyüt aux kábellel és USB 2.0 kábellel is ellátták, utóbbit a töltéshez használhatjuk, valamint más eszközökhöz való párosításához is kiváló. Két Gravastart is összekapcsolhatunk, hogy így sztereo hangzást kapjunk, vagy a bluetooth kapcsolattal akár stream-elhetünk vagy játékhoz is használhatjuk. Teljes töltésével akár 30 óráig is bírja a strapát.

Futurisztikus Bluetooth speakerA Gravastar a megegyező nevű népszerű speaker továbbfejlesztett változata. A cég weboldalán körülbelül 270 dollárért elérhető.