Kezdőlap Kiemelt A Samsung 2020 QLED 8K TV sorozata

A Samsung 2020 QLED 8K TV sorozata

1187
0
2020 QLED 8K

A Samsung Las Vegasban, az egyik legnagyobb szórakoztatóelektronikai kiállításon, a CES 2020-on mutatja be következő generációs QLED 8K sorozatát, így enged bepillantást a jövő kijelzőtechnológiájába. A készülékek különleges innovatív megoldásokkal teszik még lenyűgözőbbé a televíziózás élményét, a kiegészítő lehetőségek pedig hozzájárulnak a csatlakoztatott életstílus kialakításához és elhozzák az otthoni szórakozás lehető legmagasabb szintjét.

2020 QLED 8K

A 2020 QLED 8K sorozat kivételes képminőséget kínál és egyedülálló módon csatlakoztatható az okos otthonok rendszeréhez. A készülékek mesterséges intelligenciával érkeznek annak érdekében, hogy még kiválóbb minőségű audió, videós és okos megoldásokat biztosítsanak. A Tizen rendszeren keresztül további okos megoldások érhetők el, így a felhasználók számára most minden eddiginél egyszerűbb hangvezérléssel irányítani a készüléket, valamint az olyan funkciók, mint a Tap View, a Digital Butler és a Samsung Health is hozzáférhetők.

A sorozat legtöbb innovatív funkciót felsorakoztató tagja a Q950TS QLED 8K TV készülék, amely az iparágban az elsők között kínál térhatású hangzást, valódi 8K felbontást és lenyűgöző, rendkívül vékony kialakítást.

„A 8K-ban piacformáló erő rejlik. Jelenleg a 75 colos és annál nagyobb átmérőjű készülékek piaca fejlődik a leggyorsabban, és ez az a terület, ahol a 8K a legnagyobb jelentőséggel bír – mondta el Joe Stinziano, a Samsung Electronics Amerika Szórakoztatóelektronikai üzletágának vezetője. – A 2020-ban bemutatott 8K sorozatunk pedig ezt az erőt mutatja be. Az egyedülálló, lenyűgöző lehetőségek és az eddig sosem látott okos megoldások lehetővé teszik a fogyasztók számára, hogy még egyszerűbben és átfogóbban éljék át a televíziós élményt.”

2020 QLED 8K

A televíziók formatervezésének új korszaka
A Q950 készülék esetében a kijelzőt körbefoglaló keret alig észrevehető, a piacon szinte egyedülálló, 99 százalékos kijelző-test aránynak köszönhetően. Három-öt méteres távolságból nézve a káva gyakorlatilag eltűnik, így a felhasználók megtapasztalhatják a határtalan Infinity Screen kijelző előnyeit és még lenyűgözőbb élményben lehet részük, amelyben a készülék és a környezet közötti határok elmosódnak.

A Q950 mindössze 15 milliméter vastag, a hátsó panel pedig teljesen lapos, így felesleges hézag nélkül szerelhető fel a falra, állványra helyezve pedig kecses összképet nyújt.