fbpx
Magyarország első bulvármentes online férfimagazinja

A tökéletes katona

0

Ha egy 800 lóerős motorral felszerelt katonai Hummer járgányt keresel, ezt a különleges modellt pont neked találták ki. A Mil-Spec nevű amerikai vállalat elsődleges profilja autófelújítás és átalakítás. Az így létrejövő modell a ‘Launch Edition’ nevet kapta.

Hummer H1

Az új Hummer modell egy 6.6 literes Duramax V8 turbódízel motort kapott, ami a legtöbb GMC nagy teherbírású teherautóban is dolgozik. A Hummer súlyának ellenére a fékeknek is rendkívül erősnek kell lennie.

Hummer H1

A gumiabroncsokat a Pirelli gyártotta, P-Zero típust választottak az amerikai cégnél. Belül Sparco versenyülések találhatóak, a kormányt a MOMO szállította, szintén speciális, versenyzésre készült darab.

Hummer H1
Szomorú hír viszont azok számára, akik szívesen kipróbálták volna a versenyzést Porschékkal és Ferrarikkal szemben a versenypályán, hogy az MSA nem tervezi piacra dobni ezt a modellt. Csupán egyetlen prototípus készült belőle, mely a cég egyik belső tanulmányának eredménye.

Hummer H1

Hummer H1

Megosztás

Szóljon hozzá

FIGYELMEZTETÉS! Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek a kiskorúakra káros hatással lehetnek!
Kipróbáltuk a flotta autók emblematikus modelljét a Ford Mondeot. Nézd meg mit tud a megújult csapatjátékos!

» Megnézem «