Kezdőlap Hírek Autók Audi RS7, a világ leggyorsabb páncélozott autója

Audi RS7, a világ leggyorsabb páncélozott autója

1714
0

A páncélozott autók és sebesség nem egy oldalon szerepelnek a szótárban, azonban az Audi most ezt meg tudja cáfolni. Az AddArmor egy Audi RS7 modellt szerelt fel, így ez a négykerekű vált a világ leggyorsabb páncélozott autójává.

AddArmor APR RS7

Az AddArmor APR RS7 polikarbonáttal erősített kasztnival rendelkezik, valamint golyóálló üvegekkel. A keret nélküli ablakoknak polikarbonát keretet adtak, hogy erősebbek legyenek, így tízszer erősebbé váltak. Az AddArmor szerint ez állandó támadás ellen is védi utasait, és még egy 44-es Magnum lövéseit is kivédi.

AddArmor APR RS7
A felszerelés összesen 90 kilogrammal növeli az Audi súlyát, amit a 760 lóerő és 1085Nm nyomaték kompenzál. A gép 2.9 másodperc alatt van 100-on, legnagyobb sebessége pedig 325 km/óra is lehet. A Pirelli P Zero Run Flat abroncsok pedig akár 50 kilométert is meg tudnak tenni az után, hogy darabokra lőtték őket.

 

„Az APR RS7 modellel meg akartuk mutatni, mire képes manapság a technológia. A felszerelés súlya csekély, így egzotikus sportkocsik, de még elektromos járművek is páncélozottá tehetők úgy, hogy az nem megy a teljesítmény és sebesség rovására.”

 

A hangágyú, elektromos kilincssokkoló és paprika spray elmaradhatatlan kellék az autóhoz, valamint a vakító fényszórórendszer is hozzá tartozik.

AddArmor APR RS7

A csomagtartóban pedig kényelmesen elférnek a fegyvereink. Az éjjellátóról se feledkezzünk el, gázmaszkokról és tiszta levegővel teli tartályokról, amelyek jól jönnek vegyi támadás esetén.

AddArmor APR RS7

Persze az autó közvetlen összeköttetésben áll a rendőrséggel, így ha bármi történik, máris útnak erednek értünk. Az AddArmor RS7 205 ezer dollártól már elérhető.

AddArmor APR RS7

AddArmor APR RS7