Magyarország első bulvármentes online férfimagazinja

Az idő színesben

0

Elég már a monokrómból? Akkor válaszd a színeket! A Corum néhány változtatást hajtott végre az óra szerkezetében, amely most dizájn funkciót tölt be.

Admiral 45 Skeletonon

1960 óta az Admiral kollekció divatokon és trendeken át vitorlázott. A Corum márka zászlóshajója tengerészeti szellemiségével emelkedik ki. A 2018-as Baselworld rendezvényen bemutatott új változat ezt az egyedi megjelenést viszi tovább. Az Admiral 45 Skeletonon látható a híres 12 részes rugóház 12 gravírozott jelzőjével. Ehhez az új változathoz, mint azt neve is sugallja, a számlapon egy csodálatos nyitott szerkezet társult. A mechanikus szerkezet természetesen látható, de a figyelem a számokra terelődik, amik mintha lebegnének.

Admiral 45 Skeletonon

Ezek mutatják a dátumot, amely 6 óránál szolidan a háttérben látható. A légies dizájnt a vibráló színek emelik ki – türkiz, sárga vagy piros. A színek az óratok elemein köszönnek vissza és a központi másodpercmutatón. A végeredmény dinamikus és frissítő, és a 45 mm széles titáni tok hangsúlyozza, amely 300 méterig vízálló.
Két széles, dauphine- vagy dárdahegy-stílusú mutató mozog a szerkezet felett. Egy C0 082 kaliber hajtja őket, az önfelhúzó szerkezet 42 órán át képes működni egy felhúzással.

Admiral 45 Skeletonon
A sportos-elegáns stílust erősíti az Admiral 45 Skeleton vulkanizált gumiból készült szíja, mely a számlaphoz passzoló színű. A közeljövőben a Corum egyedi modelleket tervez létrehozni. Addig is hét változat vásárolható meg, mindegyikből 288 darab érhető el, közülük három valódi titánból, négy pedig matt fekete PVD titánból.

Megosztás

Szóljon hozzá

FIGYELMEZTETÉS! Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek a kiskorúakra káros hatással lehetnek!
Kipróbáltuk a flotta autók emblematikus modelljét a Ford Mondeot. Nézd meg mit tud a megújult csapatjátékos!

» Megnézem «