Az újrastylingolt Tesla S

0

Tavaly év végén fejezte be az angol Qwest Norfolk a Tesla Model S P90D modell hátsó részének átdolgozását elektromos autóból shooting brake-ké – azért, hogy egy négylábú útitárs, Ted is elférjen itt. Most a holland RemetzCar is egy Model S hátulját támadta meg, hogy elkészítsék az elsőt a 20 elektromos shooting brake-ből.

Tesla SB

A shooting brake építése nem az első alkalom volt, hogy a RemetzCar egy Model S-t alakított át, a cég ugyanis korábban egy csendes és stílusos, Model S Hearse nevű halottaskocsit épített a Tesla szedánjából. Az új projektet 2017 októberében jelentették be.

Tesla SB
Az építéssel a shooting brake és elektromos autó rajongó Floris de Raadt bízta meg a céget, aki látta a Hearse modellt, és felvetette, meg lehetne-e csinálni egy elektromos shooting brake változatot. A dizájn a londoni Niels van Roijtól jön.

Tesla SB

„Az átalakított rész tökéletesen összeolvad az alap Tesla járművel, miközben a forma, a dizájn nyelvezet és az anyagok is egyértelműen azt kommunikálják, hogy ez egy egyedi Shooting Brake” – mondja Roij.

Tesla SB

A Model S lényegét jórészt érintetlenül hagyták, az átalakítás főleg a hátsó részre koncentrált. A RemetzCar alumínium paneleket, egy új Coszlopot és egy teljesen új csomagtérajtót szerelt fel, hátsó spoilerrel, rejtett ablaktörlővel és féklámpával.

 

Króm szélekkel egészítették ki az összhatást, ami az A-oszloptól fut végig a tető szélén és a panorámatető körül. A végső simítás egy új festés volt az elektromos shooting brake-en, a „zöld metál némi arannyal elegáns, ugyanakkor feltűnő megjelenést ad a Model SB-nek.”

Tesla SB
A RemetzCar Model S Shooting Brake a hollandiai Apeldoornban rendezett International Concours d’Élégance Paleis Het Loo-n fog hivatalosan is bemutatkozni június 29-én, mielőtt Európai körútra indul. Összesen 20 darabból álló sorozatot terveznek gyártani.

Tesla SB

 

Megosztás

Szóljon hozzá

FIGYELMEZTETÉS! Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek a kiskorúakra káros hatással lehetnek!
Kipróbáltuk a flotta autók emblematikus modelljét a Ford Mondeot. Nézd meg mit tud a megújult csapatjátékos!

» Megnézem «