Kezdőlap Kiemelt Biztonságos pillangó ülések

Biztonságos pillangó ülések

1360
0
Biztonságos pillangó ülések

A CoVid-19 világjárvány hétköznapi életünk minden aspektusára nagy hatással van, a légiközlekedés folyamatosan vizsgálja, hogyan tudná a repülést biztonságossá és félelem nélkülivé tenni.

Az elmúlt néhány napban olyan javaslatok láttak napvilágot, melyek elválasztó rendszerek használatával vagy fordított ülésekkel próbálták a repülőgépekben a társadalmi távolságtartást megvalósítani. James Lee egy flexibilis ülésmegoldást mutatot be, amely azonnali átalakíthatóságot kínál a prémium üzleti osztály és a hosszú távú repülésnél használt síkágyas lakosztályok között.

Biztonságos pillangó ülésekA társadalmi távolságtartás és a higiénia szerepel a leggyakrabban hallható tanácsok között az új koronavírus ellen, a repülőgépek viszont ennek nem a legjobb példái. A Pillangó ülések flexibilitást kínálnak a légitársaságoknak, hogy úgy alakítsák a kabin konfigurációját, ahogy az egyes repülők megkívánják, kihozva a kabin méretéből a legtöbbet. Így biztosítani tudják utasaik biztonságát, míg harcolnak a járvány terjedése ellen.

Biztonságos pillangó ülésekMinden lakosztály két részből áll, lépcsőzetes elrendezésben. Amikor mindkét ülés előre néz, a pillangó ülés prémium economy vagy business class-ként szolgál. Az ülések lépcsőzetes elrendezése szélesebb helyet kínál az utasoknak, mert könyökeik nem érnek össze. Mint a hernyó, amikor pillangóvá válik, az ülések úgy alakulnak üzleti osztállyá. Amikor a belső ülést lehajtják, akkor privát lakosztállyá válik, közvetlen hozzáféréssel, kétszer annyi személyes helyet biztosítva. Az oldalsó kanapé egyedi, otthonos hangulatot kölcsönöz a lakosztálynak.

Biztonságos pillangó ülésekA pillangó ülések sűrűsége megfelel a szabványoknak Ez alapjaiban változtatja meg az iparágat, mivel a légitársaságok műveleteinek széles körével foglalkozik, például a flotta kiosztásával, a bevételkezeléssel és a repülőgép átalakításával. A légi járműveket már nem köti rögzített kabin konfiguráció, amely lehetővé teszi a magasabb kihasználtságot és a jobb jövedelmezőséget.