Kezdőlap Hírek Bringa kalucsnik

Bringa kalucsnik

1029
0
retyre

A reTyre, egy olyan kerékpárabroncs-rendszer, amely lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy pillanatok alatt új futófelületeket cipzározzanak fel bringájukra a változó időjárási viszonyok úgy kívánják.

A rendszer lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy a gumiabroncsok tetején cipzárral ellátott gumibőr-készletet használva “újrefutózzák” kerékpárjuk futófelületét. A cserélhető mintázatok másodpercek alatt felszerelhetők vagy eltávolíthatók, és erősen rögzítve ülnek még nagy sebességgel vagy éles kanyarokban is.

retyreA reTyre harmadik generációja már elérhető, kezelve az eredeti kialakítás korlátait.
retyre„A reTyre gyártja a világ első moduláris gumiabroncs-rendszerét (skins ™), amelyek lehetővé teszik a kerékpárosok számára, hogy másodpercek alatt cseréljék a abroncsokat az útviszonyoknak megfelelően” – írja a hivatalos közlemény. A reTyre jelenleg négy cserélhető felületet kínál. A két off-road opció, a Gravel Chaser és a Trail Rider tökéletesen illeszkedik Norvégia csodálatos kerékpárútjaihoz a nyár folyamán, a tűsarkú téli lehetőségeik, az Ice Racer és a Winter Traveler pedig jelentősen megnövelhetik azoknak a napoknak a számát, amelyeken a kerékpárosok késő éjszaka élvezik elektromos kerékpárjukat ősszel, télen és kora tavasszal, amikor instabil a hőmérséklet. ”

retyreAlexander G. Gjørven, reTyre COO, elmondta a, hogy foglalkoztak azzal a ténnyel, hogy a felületek az alap gumiabroncshoz tapadva lefordulnak, amikor az alap gumiabroncs cipzárját lejjebb mozgatják az oldalfalon, ami szorosabb illeszkedést eredményez. Az alapgumi cipzárjának helyét minden feltételhez optimalizálták.

retyre“A gumiabroncs gyártásának hőmérsékletétől függően bármelyik márkához tartozó kerékpárabroncs mérete akár 15 százalékkaln is változhat, ezért minőség-ellenőrzésünk során megmérjük az összes gumiabroncs-tételt, amely a gyárunkba érkezik, és beállítjuk azt magasságot, ahová az oldalfalon varrjuk a cipzárt, modelltől függően akár 0,5 mm-rel felfelé vagy lefelé az optimális illeszkedés érdekében “- mondta Gjørven.

retyreA reTyre egyedülálló gumiabroncs-megoldása megfelel a modern e-kerékpárok és a modern életmód által támasztott követelményeknek. ”- írják a reTyre weboldalán. „Egy igazán egyedi megoldás, különféle futófelületekkel, amelyek zip-tech technológiával rendelkeznek, amely lehetővé teszi az abroncs gyors és egyszerű cseréjét. Szoros, kesztyűszerű illeszkedés, amely biztosítja, hogy megkapja a fogást, amire a legnagyobb szüksége van. Mindezt percek alatt!