Magyarország első bulvármentes online férfimagazinja

A Canon motoros vakuja

0

A professzionális fotósok felszerelésének elengedhetetlen része egy profi vaku. Gyakran használjuk úgy, hogy a plafonra irányítjuk a vakufejet, így a mennyezetről visszaverődő fény nem vet túl erős árnyékot a tárgyra. A legideálisabb szög beállítása viszont gyakran nehéz feladat lehet.

Speedlite 470EX-AI

A Canon ennek a kiküszöbölésére fejlesztette ki legújabb termékét, az automatikus döntésbeállítású Speedlite 470EX-AI vakut. Az exponálást megelőzően a vaku felméri a tárgy és a plafon távolságát a fényforrástól, majd ezeket az adatokat felhasználva kalkulálják ki a vakufej pontos dőlésszögét. A kamera mozgatásának megfelelően a vaku azonnal korrigálja a dőlésszögét, hogy megtartsa a tökéletes beállítást.

Speedlite 470EX-AI

A beállításokban többféle előre testreszabható dőlésszög közül is választhatunk, illetve akár a távolról irányítható módot is kiválaszthatjuk, elhelyezve a vakut a helyiség egy távolabbi pontján.

 

A Speedlite 470EX-AI vaku természetesen csak Canon DSLR kamerákkal kompatibilis, 100 ezer forintos áron lesz megvásárolható áprilistól kezdődően.

Megosztás

Szóljon hozzá

FIGYELMEZTETÉS! Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek a kiskorúakra káros hatással lehetnek!
Kipróbáltuk a flotta autók emblematikus modelljét a Ford Mondeot. Nézd meg mit tud a megújult csapatjátékos!

» Megnézem «