fbpx
Magyarország első bulvármentes online férfimagazinja

Dekotora kamionok

0

Todd Antony legújabb fotósorozatában a japánban jellegzetes Dekotora kamionokat örökítette meg. A Dekotora tulajdonképpen egy lógó fényfüzérekkel feldíszített kamion, melynek értéke akár a 100 ezer dollárt is elérheti. Antony fotósorozatában ezeket a kamionokat fotózta, a sofőrjeikkel együtt.

Dekotora kamionok

A fényképek képesek átadni a sofőr és kamionja közti különleges kapcsolatot. Ezek a Dekotora kamionok a 70-es, 80-as és 90-es években örvendtek a legnagyobb népszerűségnek Japánban.

Dekotora kamionok
Ma csupán 600 kamion maradt fenn Japánban, melyek díszítését mindig a sofőrök maguk álmodták meg, és valósították meg. A fotósorozat azt a kötődést és sajátos vonzalmat jeleníti meg, mellyel a sofőrök viszonyulnak szeretett kamionjaikhoz.

Dekotora kamionok
Figyelemreméltó, hogy a sofőrök beállnak olyan társadalmi ügyek mögé is, mint például adománygyűjtés a cunamik, vagy más természeti katasztrófák áldozatai számára. A kamionok ezen kívül mindig egy kis fényt és varázslatot hoznak magukkal, amikor éjszaka elsuhannak előttünk az utakon.

Dekotora kamionok

Dekotora kamionok

 

Megosztás

Szóljon hozzá

FIGYELMEZTETÉS! Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek a kiskorúakra káros hatással lehetnek!
Kipróbáltuk a flotta autók emblematikus modelljét a Ford Mondeot. Nézd meg mit tud a megújult csapatjátékos!

» Megnézem «