Magyarország első bulvármentes online férfimagazinja

Divat és védelem egy nadrágban

1

A divat és a biztonság eddig nem igen fért meg a motoros ruházat esetében. Azonban a Saint-nek köszönhetően más alternatíva is felmerült, ha nem akarunk állig bőrben motorozni.

Saint kevlár farmer motorosoknak

A világ legerősebb farmerjának kikiáltott Saintnek úgy sikerült ezt a titulust megszereznie, hogy dyneema szövetet csempésztek az anyagba. Kimondhatatlanul hosszú nevű ultramagas molekulatömegű polietilénből készült, az acélnál is erősebb szintetikus szálat golyóálló mellények, sisakok és darukötelek esetén is előszeretettel használják. Az ebből készült motoros ruházat megfelelt a legmagasabb szintű európai jogszabályoknak.

A cég számos farmernadrággal és kabáttal rukkolt elő, amik különböző szintű védelemmel rendelkeznek. Az első kategória a ”Technical Denim” fantázianevet kapta, 6% dyneema szövet és pamut keverék, de még így is ötször tartósabb, mint a hagyományos 14 unciás farmer.

Saint kevlár farmer motorosoknak

A legnagyobb százalékban dyneema szövettel rendelkező kategória a fantáziadús ”Unbreakable” nevet kapta, 66%-ban tartalmazza az említett szövetet és kétszázszor erősebb, mint hagyományos testvére. A Model 1 nevű farmerbe kivehető térd- és csípőprotektor is rakható.

Saint kevlár farmer motorosoknak

A Saint termékei biztonságosak és kényelmesek is egyben. Az egyrétegű farmer nemcsak a motoron, de a motorról leszállva is biztosítja a komfortérzetet. Lényegesen könnyebb ruházatról beszélünk a kevlárral átszőtt farmerokhoz képest, és nem viszket tőle az ember bőre, akár egész nap is viselhetjük.

Saint kevlár farmer motorosoknak

Ha már kényelemről esett szó, érdemes megemlíteni, hogy ebben a farmerben melegünk sem lesz nagyon. Igaz, kicsikét a hagyományos farmer mögött marad, ha légáteresztésről van szó, de ebben is jobban teljesít a bőr vagy kevlár darabokhoz képest.
Az anyag kicsit durvább, mint a hagyományos Levis gatyónk, de hasonló érzés viselni, igazán jól össze van rakva, varrva. Habár mosható, de ajánlatos olyan hosszú ideig viselni mosás nélkül, amilyen hosszan csak lehet.


Talán nem meglepő, de mindezért komolyabb árat érnek. A Technical Denim ára 240 dollár, az Unbreakable farmerért pedig 600 dollárt kérnek el.
Hivatalos termékoldal: Saint Unbreakable

Megosztás
FIGYELMEZTETÉS! Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek a kiskorúakra káros hatással lehetnek!
Kipróbáltuk a flotta autók emblematikus modelljét a Ford Mondeot. Nézd meg mit tud a megújult csapatjátékos!

» Megnézem «