fbpx
Magyarország első bulvármentes online férfimagazinja

Drónképek

0

A drón kamerák nemcsak egyre jobbak lesznek, de olcsóbbak is, így a feltörekvő légifotósok is hozzájuthatnak olyan eszközökhöz, amelyekkel csodálatos képeket tudnak készíteni.

Drónképek

Az amatőr és profi fotósok a világ minden táján a levegőbe röpítik drónjaikat, hogy új perspektívában mutassák meg a világunkat. Itt van néhány lenyűgöző kép a Dronestagram nevű fotómegosztó platformról.

 

Az elmúlt pár évben a drónfotózás nagyon elterjedté vált, több szem figyel minket az égből, mint valaha. Ezeket a repülő kamerákat vízesések, erdők fölé, de egy állatsereglet közepébe is irányíthatjuk, így olyan szemszögből nézhetjük meg a világot, ahonnan még sosem láttuk.

Drónképek
Ebben a gyűjteményben mindenféle természeti csodának részeseivé válhatunk. Megnézhetjük a flamingók mozgását, a laoszi vízeséseket, Szibéria befagyott tavait, ahol a jég már repedni kezd. Ez a fotó például Portugália sziklás partjait mutatja meg.

Drónképek
Ez a kép egy vízesésről készült, amelyet El Salvador El Imposible Nemzeti Parkjában nézhetünk meg. A Champagneroads nevű Dronestagramozó úgy gondolja, ő volt az első, aki valaha drónnal repült a csodálatos természeti csoda fölé.

 

Ezek a képek lenyűgözően mutatják be a Földünket, néhányukat akár össze is téveszthetjük egy másik bolygóval, mint például Steve Zmak fotóját az amerikai Salinas folyó torkolatában fekvő sós mocsárról.

Drónképek

Drónképek

Drónképek

Drónképek

Drónképek

Drónképek

Drónképek

Drónképek

 

Megosztás

Szóljon hozzá

FIGYELMEZTETÉS! Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek a kiskorúakra káros hatással lehetnek!
Kipróbáltuk a flotta autók emblematikus modelljét a Ford Mondeot. Nézd meg mit tud a megújult csapatjátékos!

» Megnézem «