Kezdőlap Kiemelt Drum Roller

Drum Roller

1221
0
Drum roller

A Drum Rollert azért tervezték, hogy az ilyen gondokon enyhítsen.

Drum rollerLényegében a teljes készlethez való kerekes tárolót alkotott Tim Burnham, mellyel könnyedén lehet akár gyalog, akár tömegközlekedéssel eljutni a koncertekre. Az elektronikus dobkészletek szállíthatók és már könnyített szerkezetűek is elérhetőek, viszont Burnham a hagyományos akusztikus dobok kedvelőinek szeretett volna segítségére sietni.

Drum rollerA Roller maga egy 20 inches lábdob, melynek különböző tárolóiban elfér a készlet többi része.

Drum rollerA koncertre érve minden dobot kipakolhatunk, a lábdobot oldalára fordítva pedig összeszerelhetjük a készletet. Az ülés a szállítás közben a doboz tetején helyezkedik el, bár úgy tűnik, hogy a cintányéroknak külön zsák kell majd.

Drum rollerA jelenlegi prototípust Ausztrália szerte tesztelik és már bizonyította, hogy utazásra termett. Burnham úgy döntött, hogy egy lapra szerelt dizájnt is tervez, melyet úgy lehet majd összeállítani, mint egy Ikea bútort. Emellett nem kínál majd dobkészletet a gyártás kezdetekor, viszont a standard méretű készletek beleférnek.

Nagyon jó ötletnek tűnik, mely csupán 1200 ausztrál dollárért bárkié lehet. Ha minden terv szerint halad, Decemberben kezdik meg a szállítást.