Magyarország első bulvármentes online férfimagazinja

Ebből lehet a következő Duster

0

A Renault Indiában mutatta be a Kwid koncepcióját, ami akkor még csak a mérnöki szárnyalás netovábbja volt. Most úgy tűnik éltere keltik a tanulmányt, ami a kis Duster lehet ár-értékarányát tekintve.

Renault Kwid képe kinyitott ajtókkalÉrtelemszerűen a Kwid nem egy újra rajzolt Duster, hanem a sikersztori alá pozicionált új kisebb terepes autó gyártása. A Renault- Nissan csoport  célja egy hasonlóan jó árértékarányú modell piacra dobása, mint amilyen a Duster. A Capturnál is kisebb Kwid tanulmány eredetileg 3.5 méter, de nyilván széria érett állapotában inkább a kompaktabb négyméteres hosszhoz közelít majd. Persze nem csak a hosszával kell majd foglalkozni, hanem minden egyéb mással is hiszen a koncepció igen részletgazdag és bonyolult kidolgozottsága nem utcaképes, cserébe állati jól néz ki. Az indiai bemutatón még 1.2 turbómotorral debütált, de már ekkor tudni lehetett, hogy az elektromos hajtásláncnak is terveztek helyet.

Az új modellel a gyártó elsősorban a fejlődő piacokat célozná meg, de ezzel párhuzamosan Renault mellé egy másik keresztlevelet is kiállítana a francia gyártó a Kwidnek, így majdnem biztos, hogy Dacia vezetéknévvel is megvásárolható lehetne.

 

Megosztás

Szóljon hozzá

FIGYELMEZTETÉS! Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek a kiskorúakra káros hatással lehetnek!
Kipróbáltuk a flotta autók emblematikus modelljét a Ford Mondeot. Nézd meg mit tud a megújult csapatjátékos!

» Megnézem «