MiFérfiak.hu

Egy szódát a Super Bowl-on?

Sodastream

A világ vezető szódagépgyártója, a SodaStream is vásárolt reklámidőt a profi amerikaifutball-bajnokság döntőjére, a Super Bowl-ra, amely magyar idő szerint február 2-án (vasárnap) 23 órakor kezdődik. A Miamiban lévő Hard Rock Stadionban idén a San Francisco 49ers és a Kansas City Chiefs csap össze a bajnoki címért.

A döntő szünetében olyan sztárok szórakoztatják a közönséget, mint Jennifer Lopez, vagy Shakira. „A Super Bowl-t évente több mint százmillió tévénéző követi nyomon, ezért kiváló lehetőség arra, hogy emlékeztessük a világot arra, hogy a PET-palackos üdítők helyett léteznek jóval környezetbarát alternatívák is” – hangsúlyozta Széll-Szőke Krisztina, a SodaStream termékmenedzsere.

Az egyik ilyen a SodaStream szódagép, amellyel otthon készíthetünk szénsavas italokat. Ráadásul használatával érdemben csökkenthető a PET-palack szennyezés, mert az újratölthető BPA-mentes szénsavasító palackkal legalább 2500 PET-palacktól kímélhetjük meg a Földet, az üveges változat pedig a készülék egész időtartama alatt rendelkezésre áll.

Persze, mindez nem újdonság annak a 22 millió boldog SodaStream géptulajdonosnak, akik nap mint nap készíthetnek maguknak és szeretteiknek bubis frissítőket. És ezzel a 2019-es esztendőben 5 milliárd PET-palacktól mentették meg a bolygónkat. „A SodaStream gépeket használók családja tavaly jelentősen bővült, hiszen a Földön összesen 90 ezer üzletben elérhető SodaStream készülékekből 6 millió darabot vásároltak” – emelte ki Széll-Szőke Krisztina.

Az elégedett felhasználók között van Bill Nye mérnök, aki pályafutását a Boeingnél kezdte, majd Tudós Kölyök néven jelentős ismertségre tett szert az amerikai televíziónézők körében. Elégedettségét mi sem jelzi jobban, hogy a SodaStream Super Bowl reklámjának előzetesében is egy ízletes szódát kortyolgat.

Hiába azonban az eddig felhalmozott tudás és tapasztalat, Bill Nye az előzetesben tudja meg, hogy már nincs is olyan messze az az idő, amikor embert küldhetünk a Marsra. Ahhoz persze nem fér kétség, hogy a „Vörös bolygón” élő első embereknek innovatív megoldásokra lesz szükség az önfenntartás érdekében. Ki tudja, lehet, hogy egy SodaStream készülék is főszerephez jut az expedícióban? A válasz a Super Bowl félidejében látható reklámblokkban kiderül, addig íme az előzetes:

Az amerikaifutball-bajnokság döntőjén látható 30 másodperces reklám több mint 5 millió dollárba kerül a SodaStreamnek. Az új szpot ahhoz a Bryan Buckley-hez fűződik, aki eddig 59 SuperBowl reklámfilmet rendezett. Az Oscar-díj jelöléssel rendelkező rendezővel nem először dolgozik együtt a SodaStream, mivel a márka Scarlett Johanssonnal készült reklámját is ő rendezte. A cég az eseményhez kapcsolódóan nyereményjátékot is hirdetett a www.future.sodastream.com weboldalon. Ebben olyan ötleteket vár a részt vevőktől, amelyek segíthetnek megmenteni a Földet a műanyagszennyezéstől.

Exit mobile version