fbpx
Magyarország első bulvármentes online férfimagazinja

Egyedi BMW R90/6 café racer

0

A Renard Speedshop egyedi BMW ’R90/6’ motorja a hagyományos formát kombinálja modern, sportos finomításokkal. A klasszikus ’R90/60’ most egy teljesen új, kézzel készült burkolatot és matt fekete fényezést kapott.

BMW R90 6

A műhely kiváló állapotban kapta meg az eredeti modellt, amit ezt követően teljesen lecsupaszítottak. A tankot egy klasszikus Moto Guzzi ’V7’-től kapta, amit elegánsan megnyújtottak.

BMW R90 6

A motor hátulján a vázat is a tankhoz finomították, az ülés fekete perforált bőrt kapott. Ezeken kívül egy után gyártott üvegszálas farokidom is felkerült, amit eredetileg egy Aermacchi versenymotorhoz készítettek, amit igazán minimalistává sikerült átalakítani, egy süllyesztett, vörös, gömb alakú LED hátsólámpával pedig ”feldíszíteni”.

Az észt műhely lerövidítette a motor első villáit, a hátsó rugóstagot egy vintage CZ motocross modelltől vették, és a hátsó kerékhez igazították. Az elülső felnivel kapcsolatban érdemes megjegyezni a Triumph Bonneville kerékagyat és a Beringer féknyerget.

BMW R90 6

Szinte mindent átalakították egy kicsit az ’R90/6’-on, a motort, a karburátorokat, és a hengereket is. Az akksit egy egyedi akkutartóba tették, a Motogadget sebességmérő pedig büszkén hirdeti a műhely nevét.

Megosztás

Szóljon hozzá

FIGYELMEZTETÉS! Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek a kiskorúakra káros hatással lehetnek!
Kipróbáltuk a flotta autók emblematikus modelljét a Ford Mondeot. Nézd meg mit tud a megújult csapatjátékos!

» Megnézem «