Elektromos neo-dizájn

0

A Nobe 100 egy háromkerekű, neo-dizájnos, könnyű elelktromos jármű, amelyet a vintage ikonok inspiráltak, és azzal a céllal jött létre, hogy stílusosabbá tegye az elektromos autók kategóriáját. Az Észtországban épített jármű alkotói az „eldobható”, értékvesztő autók fejleszthető és újrahasznosítható alternatívájaként tervezték a Nobe-ot.

Nobe 100

Több hónapnyi spekuláció után, most nyilvánosságra hozták a Nobe technikai paramétereit. A vintage külsőt a kúpos farok, a fehérkeretes gumiabroncsok és a vékony kör kormánykerék ad az autónak. Bent összesen két utasnak elegendő hely van, egy elől és egy hátul.

Nobe 100

A műszerfal két fő mérőeszközből áll, a sebességmérőből, amely akár 100 kilométer/órát is képes mutatni, valamint a kisebb, az ampereket és az akkumulátor töltöttségét jelző tárcsából. Egy nagy óra is van mellette.

Nobe 100
A Nobe vintage eredetéhez adnak hozzá a jó öreg ablakfelhúzó karok, melyek segítségével kézzel lehet fel- és lehúzni az ablakokat. A hőmérsékletet és a ventilátor sebességét egy kis csúszka mechanizmus szabályozza a műszerfal közepén. Az autó töltése két órát vesz igénybe, és 5,9 másodperce alatt ér el 100 km/óráig.

Nobe 100

Az Autoblog szerint egy Nobe ára nagyjából 34,000 dollár lesz, és az eladás 2020-ban fog megkezdődni. A márka egy Go fund me oldalt is létrehozott, ahol várják a befektetőket, hogy „autós történelmet írjanak az első könnyű, neo-retro elektromos jármű megalkotásával.”

Megosztás

Szóljon hozzá

FIGYELMEZTETÉS! Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek a kiskorúakra káros hatással lehetnek!
Kipróbáltuk a flotta autók emblematikus modelljét a Ford Mondeot. Nézd meg mit tud a megújult csapatjátékos!

» Megnézem «