Magyarország első bulvármentes online férfimagazinja

Elektromosan klasszikus

0

Az Elektromos Café Racer névre keresztelt futurisztikus koncepció előrevetíti, hogy milyen lehet a Honda motorok jövője.

Honda elektromos cafe racer

A motort megálmodó spanyol és orosz tervezők, Pablo Baranoff Dorn és Alex Guliyants korábban már négy motor tervet készített közösen, amiket a grafikai részletgazdagságuk miatt könnyen össze lehet téveszteni a valódi, legyártott termékekkel.

Honda elektromos cafe racer
Pablo Baranoff Dorn és Alex Guliyants koncepciója egy vázlatból indult, amin az ülés, váz, kerék, első és hátsó felfüggesztés, felnik, fényszórók, első lámpa és a kerékagy szerepelt.

 

Számos elemet hasonló modellekből vettek át, és kiemelték a café racer sajátos esztétikáját, így a végeredmény ez a kifinomult kétkerekű lett, amit egy elektromos motorral felszerelt Honda 125 cc café racerre építettek.

Honda elektromos cafe racer

Több koncepciómotor inspirációját követve a csapat egy háromrészes szerkezetet épített; az elülső rács nagyobb és agresszívabb, ha a levegőbevitelre gondolunk. A koncepció oldalán egy másik, alternatív levegőbeviteli megoldás ötletét mutatják be, ami további műszaki bővítéseket tesz lehetővé.

Megosztás

Szóljon hozzá

FIGYELMEZTETÉS! Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek a kiskorúakra káros hatással lehetnek!
Kipróbáltuk a flotta autók emblematikus modelljét a Ford Mondeot. Nézd meg mit tud a megújult csapatjátékos!

» Megnézem «