MiFérfiak.hu

Ewan McGregor és Charley Boorman elektromos Harley-n érkezik a képernyőre

‘Long Way Up”

13 000 mérföld, 13 ország, 16 határátkelés, 2 Harley-Davidson LiveWire, 100 nap. Ewan McGregor és Charley Boorman exkluzív rendezésével és főszereplésével érkezik az Apple TV+ új epikus, motoros sorozata, a ‘Long Way Up”.


A két legjobb barát újra összeáll, 10 évvel ezelőtti, világ körüli motoros kalandjuk után. 13 000 mérföldet tesznek meg, 16 határátlépéssel, 13 országon keresztül, több, mint 100 nap alatt.

Ewan és Charley túrájukat Ushuaia városából, Dél-Amerika csücskéből kezdik, két elektromos Harley-Davidson Livewire nyergében robognak végig az elragadó és érintetlen tájakon, Dél- és Közép-Amerikán keresztül. A sorozat követi Ewan-t és Charley-t Argentínán, Chilén, Bolívián, Perun, és Equadoron keresztül, valamint észak felé, Kolumbián és Közép-Amerikán át Mexikón.

A Harley-Davidson hatalmas lelkesedéssel vágott bele az együttműködésbe Ewan McGregor-ral és Charley Boorman-nal. A sorozatban szereplő LiveWire modell a Harley-Davidson elektromos motorkerékpárja, amely a teljesítmény, a technológia és design határait feszegeti a kétkerekűek világában.

A sorozatban használt motorkerékpárok a gyári modellen alapuló, de a projekt igényeihez módosított változatai, hogy a világ távoli szegleteiben is feszegessék ezeket a határokat.
A “Long Way Up” első három epizódját világszerte pénteken, szeptember 18-án játssza az Apple TV+. Új részek hetente jelennek meg.

Exit mobile version