MiFérfiak.hu

Ferrari Stallone

Ferrari Stallone

A nemrégiben bemutatott Ferrari 612 GTO Concept után itt az új, szuper szexi Ferrari Stallone, az autó, mely Enzo Ferrari híres szavait idézi: “Az autógyártó nem egy mérnök vagy technikus, hanem olyasvalaki, aki szenvedélyesen imádja az autókat”

Murray Sharp, dizájner és az olasz autógyártó cég önjelölt rajongója megalkotta a Stallone-t, mely mindent egyesít, amiért a Ferrarit szeretjük. A tökéletesen kifaragott szépség és kompromisszumok nélküli versenygép harmóniája.

A Stallone izmosnak és karcsúnak tűnik íjszerű dizájnjával. A monocoque alvázon középen helyezkedik el a V12-es Turbo motor, valamint a kinetikus energia visszanyerő rendszer, mely minden fékezés alkalmával energiát nyer.

A kétüléses Ferrari klasszikus vörös színben pompázik, eleje, teleje és hátulja pedig karbonszálas részeket kapott. A Stallone lebegő fényszórói alulra vezetik a levegőt.

Murray újraértelmezte a cég jellegzetes körkörös hátsó lámpáit és a megtervezett részletek szigorú tesztelés és kiválasztás után kerültek az autóra.

Az autó visszapillantó tükörbe épített kamerával van felszerelve, melyet Murray Augmented Reality Camera Technology-nak (ARC) nevezett el és nem csupán képpel, hanem adatokkal is ellátja a pilótát a mögötte közlekedő járműről.

Exit mobile version