fbpx
Magyarország első bulvármentes online férfimagazinja

Ferrari – újratervezés

0

A Ferrari 812 Superfast a legutóbbi V12-es az olasz autógyártótól, a kimenő F12 Berlinetta helyére ugrott be. A 6,5 literes modell a legerősebb szívómotort kapta, összesen 789 lóerőre képes.

Ferrari 812 Superfast

A 812 Superfast újradefiniálja az orrmotoros V12 Ferrarik világát, a kocsi kivételes teljesítményét sportos vonalakkal és összhanggal kívánták kiemelni.

Ferrari 812 Superfast

Az 1969-es 365 GTB4 arányaira emlékeztető 812 Superfast lenyűgözően izmos kerékjárati íveket kapott, a motorháztetőn található légbeömlők tervezésébe integrált LED fényszórók is a kocsi izmos orrát hangsúlyozzák. A 70. évforduló tiszteletére új színnel, rosso settanta, álltak elő a 812-es kedvéért.

Ferrari 812 Superfast

Ami a belsőt illeti, fő szempont volt az extrémebb külsőhöz való igazodás, emellett meg akarták tartani a rendkívüli komfortot is, amit már a Berlinetták esetében is tapasztalhattak a vásárlók.

Ferrari 812 Superfast

Sokkal sportosabb, extrovertáltabb beltér jellemzi, amiben szinte lebegni látszanak a különféle elemek, érdekes egyvelegét adva a pontosságnak és a hanyag eleganciának. Az ülések még sportosabbak, még ergonomikusabbak, új kormánykereket, műszeregységet, médiaközpontot és klímaszabályozást is kapott a legújabb modell.

Ferrari 812 Superfast

Hátul, a Ferrari hagyományoknak megfelelő négy kerek hátsó lámpa a tervezés során használt vízszintes vonalakat hangsúlyozzák, és ezek adják meg a 812 Superfast széles, impozáns megjelenését, vizuálisan csökkentve mind a spoilert, és az utasteret.

Ferrari 812 Superfast

Igaz Ferrari-módiban a stílus és az aerodinamikai funkciók tökéletesen integrálódnak, ezáltal születtek az innovatív megoldások és formák.

Megosztás

Szóljon hozzá

FIGYELMEZTETÉS! Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek a kiskorúakra káros hatással lehetnek!
Kipróbáltuk a flotta autók emblematikus modelljét a Ford Mondeot. Nézd meg mit tud a megújult csapatjátékos!

» Megnézem «