Magyarország első bulvármentes online férfimagazinja

Folyékony idő

0

A HYT H2.0 talán az eddigi legimpozánsabb HYT óra. A masszív kupolás zafírkristály egyszerre funkcionál lünettaként, kristályként és a tok szegélyeként.

HYT H2.0

A karóra, mint minden HYT óra, egy retrográd folyadék kijelzőn mutatja az időt, amit a számlap alsó részében elhelyezett két fújtató tölt meg és ürít ki.

HYT H2.0

És akárcsak a H0, amit idén mutattak be, ez a folyékony időmérő számai függőlegesen helyezkednek el, amiket a zafírkristályon keresztül a perifériából lehet leolvasni.

HYT H2.0

A zárt számlap helyett a H2.0 teljesen szkeletonizált, így minden folyadékot és mechanikai elemet látni lehet, akárcsak az órabillegőt, amely 21,600 alkalommal leng előre és hátra óránként (3Hz) a 12-es számnál.

HYT H2.0

Az óra 30 méterig vízálló. A működési ideje 192 óra. A számlap hátulja rozsdamentes acélból készült, amely fekete DLC borítást kapott. Felhúzni és az időt beállítani az egyetlen koronával lehet, amely 3 óránál található. Két verzió készült az órából, egy kék és egy piros. Mindkettőből 10-10 darab készült.

HYT H2.0

HYT H2.0

Megosztás

Szóljon hozzá

FIGYELMEZTETÉS! Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek a kiskorúakra káros hatással lehetnek!
Kipróbáltuk a flotta autók emblematikus modelljét a Ford Mondeot. Nézd meg mit tud a megújult csapatjátékos!

» Megnézem «