Kezdőlap Hírek Hajók Ford Bronco a vízen

Ford Bronco a vízen

1235
0
“AQUANAUT”

Nem sokkal korábban az Orca Explorer Superyacht koncepcióját mutattuk be az olvasónak, és ma pedig már egy újabb hasonló gyöngyszem kerül terítékre. Az Aquanaut Exploration Jacht egy óriási méretű, 60 lábsas/18 méteres hajó, amelynek elszámolnivalója lehet a világ legkülönfélébb, távoli vízi útjaival is.

“AQUANAUT” Az U-Boat Worx-szel közös együttműködésben kifejlesztett, dobozos karakterű, különleges vízi jármű az Overlanding világának egyik legkeresettebb platformjárból a Ford Bonco-ból merít inspirációt.

“AQUANAUT” Nem csupán egy kiegyensúlyozott sziluettet mutat be, amely az említett terepjáró sajátossága, hanem hasonló kalandvágy is fűti, amelyet kettő darab, 800 lóerős Volvo Penta IPS 1050 motorral szolgál ki, valamint egy stabil, hidrodinamikus tervezéssel és jelentős méretű tárolóval rendelkezik, hogy kényelmesen helyet találhassunk a kalandozásokhoz szükséges összes többi járművünk számára is.

“AQUANAUT” Ha esetleg valamely oknál fogva nem élveznénk kellőképpen a hajó valamely nyitott részén való időtöltést, vagy csak egyszerűen szeretnénk némi időt a eltölteni egyedül a felfedezőtársaitól távol, akkor könnyedén beugorhatunk az U-Boat Worx Nemo tengeralattjárójába – egy miniatűr modellbe, amely lenyűgöző vízalatti megfigyelésekre lett tervezve.

“AQUANAUT” További információk meg az Officina Armare webhelyén találhatunk, ahol újabb behatóbb pillantást vethetünk a 3 000 000 dolláros/mintegy 875 millió forintos különleges jachtra .

“AQUANAUT”