Kezdőlap Hírek Autók Ford Transit Giant 4WD – a lakókocsik királya

Ford Transit Giant 4WD – a lakókocsik királya

2128
0
Ford Transit Giant 4WD

A brit Wellhouse Leisure kitűnő közepes méretű lakókocsiairól vált ismerté, a 6 méteres Ford Transit lakóautójukkal azonban most eggyel magasabb méretosztályban próbálnak szerencsét.

Ford Transit Giant 4WD

2019 októberében a Motorhome & Caravan Show rendezvényen bemutatkozó óriás többek között teljes értékű fürdőszobával, beltéri ággyal, négyfős étkezővel, kivehető ülésekkel, tárolóval és padló sínekkel teremt fejedelmi kényelmet a hosszú túrák szerelmesei számára.

A Ford Transit mérete és a 4WD hajtáslánca tökéletes alapot jelentett a Wellhouse mérnökei számára, hogy egy kényelmes, funkcionális és tágas lakóautót építsenek, mely a kalandvágyók napi létszükségleteinek kielégítése mellett a szabadidős tevékenységekhez nélkülözhetetlen kerékpárok, vagy éppen szörf deszkák befogadására is elegendő hellyel rendelkezik.

Ford Transit Giant 4WD
Az elkülönített fürdőszoba és WC kialakítás, a rengeteg tároló hely, a kényelmes 4 fős étkező, a tetőből lehajtható 2 fős franciaágy mellett a Wellhouse Transitja még egy trükkel rendelkezik.

Ford Transit Giant 4WD

A második üléssor mögötti emelt padló rejti ugyanis a fűtés elemeit és a víztartályokat, így azok nem vesznek el értékes helyet a lakótérből. A gondozásmentes akkuval, napelemekkel, fűtéssel és meleg vízzel, kompresszoros hűtőszekrénnyel, valamint külső gázcsatlakozóval is felszerelt lakóautó 65 000 fontért elérhető a Wellhouse kínálatában.