fbpx
Magyarország első bulvármentes online férfimagazinja

Gipszkarton helyett

0

Ebben a 8 millió dolláros Miami luxusingatlanban a központi dekorációs elem egy fekete Pagani sportautó, melynek értéke 1,5 millió dollár. A közel 500 négyzetméteres lakást emellett úgy tervezték, hogy tökéletes kilátás nyíljon belőle az Atlanti-óceánra.

Luxusautó dekorációként

A tulajdonos valami kifejezetten extravagáns belsőépítészeti megoldást álmodott meg otthonába, így jött a ‘Pagani Zonda R’ autómodell dekorációs elemként való elhelyezésének ötlete is. Az autó gyakorlatilag térelválasztó elemként funkcionál a lakásban.

Luxusautó dekorációként
Az autót egyedi megrendelés alapján személyesen tervezte meg Horacio Pagani, a világhírű olasz autógyártó cég tulajdonosa.

Luxusautó dekorációként
A belsőépítész szerint az elkészült lakás legfőbb gyöngyszeme ez a Pagani csodaautó, mely valójában az egész épület középpontjában áll. Nehézségeket okozott azonban az elhelyezés módja, hiszen az épületnek képesnek kell lennie elbírni az autó teljes súlyát, de végül ezt a problémát is sikerült megoldani. Olyan tartószerkezetet terveztek, ami nem vonja el a figyelmet az autó mellett.

Luxusautó dekorációként
Szintén problémás feladatnak bizonyult az autó beszállítása is az épületbe, végül 25 embernek sikerült ezt az akadályt is megoldania. Ezután következett a rendkívül bonyolult rögzítési procedúra, mely 3 napot vett igénybe, illetve az autó felállítása, mely herkulesi erőt követelt meg a csapattól.

Luxusautó dekorációként

Az autó dominanciát sugároz a belső térben, és a tulajdonos luxusautók iránti szerelméről is egyértelműen árulkodik a vendégeknek.

Luxusautó dekorációként

 

Megosztás

Szóljon hozzá

FIGYELMEZTETÉS! Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek a kiskorúakra káros hatással lehetnek!
Kipróbáltuk a flotta autók emblematikus modelljét a Ford Mondeot. Nézd meg mit tud a megújult csapatjátékos!

» Megnézem «