Magyarország első bulvármentes online férfimagazinja

Glide – vonóhorogra szerelhető biciklitartó

0

Az autó vonóhorgára rögzíthető biciklitartók hasznosak lehetnek, de a csomagtartó felnyitását nagymértékben megnehezítik. Elsősorban akkor okozhatnak nehézséget, amikor a tartó tele van pakolva biciklikkel.

Glide kerékpártartó

Míg bizonyos tartók oldalra fordíthatók vagy lehajthatók, a ‘Glide’ névre keresztelt kerékpártartó más megoldással működik. Ez a termék ugyanis szó szerint lesiklik abban az esetben, ha ki szeretnénk nyitni a csomagtartót.

Glide kerékpártartó
A tartó leengedéséhez csupán a karon található kis gombot kell megnyomnunk, és máris elérhetővé válik a csomagtartó. A kar segítségével tudjuk visszaállítani eredeti pozíciójába a tartót.

Glide kerékpártartó
A termék súlya mindössze 16 kg, ami közel fele a piacon elérhető hasonló biciklitartóknak. A Glide – modelltől függően – négy, de akár öt kerékpár szállítására is alkalmas.
Az ‘EX’ modellek integrált zárrendszert is tartalmaznak, melyek elsősorban lopásgátló funkciót töltenek be, de a balesetek elkerülésére is alkalmasak, hiszen megakadályozzák, hogy véletlenül leessen egy kerékpár a tartóról.

Glide kerékpártartó
A Glide modellek ára 250 dollártól indul, ennyibe kerül a 4 kerékpár szállítására alkalmas Glide EX alapmodell. Az 5 kerékpáros verzió jelenleg 275 dollárba kerül.

Megosztás

Szóljon hozzá

FIGYELMEZTETÉS! Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek a kiskorúakra káros hatással lehetnek!
Kipróbáltuk a flotta autók emblematikus modelljét a Ford Mondeot. Nézd meg mit tud a megújult csapatjátékos!

» Megnézem «