Magyarország első bulvármentes online férfimagazinja

A hét karórája: a matt fekete kerámia TAG Heuer Carrera Heuer-01

0

Két évvel ezelőtt a svájci Baselworld shown a TAG Heuer bemutatta a friss, modern Calibre Heuer 01 kronográf sorozatot, amivel új és fiatalabb célközönséget kívántak megcélozni.

TAG Heuer Carrera Heuer-01

A stratégia kifizetődőnek bizonyult, hiszen a Carrera Heuer 01 a márka bestseller kollekciója lett. Nemrégiben mutatták be a 2017-es modellt, a teljesen matt fekete TAG Heuer Carrera Heuer-01-est, a márka legelső teljesen kerámia óráját.

TAG Heuer Carrera Heuer-01
Külső: a legszembetűnőbb a szín természetesen, ami a részben lecsupaszított számlapra is kiterjedt, így még sportosabbá, merészebbé teszi a modellt. A kerámiának köszönhetően időt álló karórát alkottak, hiszen a kerámia karcállósága igen magas, a szín az idő teltével nem fakul, emellett hipoallergén tulajdonsággal is rendelkezik.

TAG Heuer Carrera Heuer-01
Működés: a stopperóra funkció mellett a karórán dátumkijelző van, a karóra tok peremén tachiméter skála, ami a kronográffal együtt sebesség kiszámítására is alkalmas egy adott távolság fölött. 328 láb mélységig vízálló, 50 órás energiatartalékkal rendelkezik.
Ár: körülbelül 7000 dollárba kerül, a gumi szíjas verzióért pedig körülbelül 6300 dollárt kérnek el.

Megosztás

Szóljon hozzá

FIGYELMEZTETÉS! Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek a kiskorúakra káros hatással lehetnek!
Kipróbáltuk a flotta autók emblematikus modelljét a Ford Mondeot. Nézd meg mit tud a megújult csapatjátékos!

» Megnézem «