Kezdőlap Hírek Hajók Hiperjachthoz szuper autó

Hiperjachthoz szuper autó

1288
0
Xenos

A radikális új hiperjacht koncepció nem csupán a dizájn elemek terén merített a lőszerek aerodinamikájából, de úgy is megy, mint egy golyó. A Xenos egy ambiciózus dizájn, mely készítői szerint akár a 90 csomós sebességet is elérheti, ezzel elnyerve a világ leggyorsabb 40 méteres jachtja címet.

XenosPierpaolo Lazzarini a Lazzarini Design Studio olasz tervezője álmodta meg a Xenos nevű hiperjachtot, mely sebessége csupán egyike lenyűgöző karaktereinek. A hozzá tartozó és illő Bugatti szuperautó az árát is megdobta, 32.8 millió dollárt kóstál.

XenosA szénből és alumíniumból készült kecses hiperjacht olyan emberek számára készült, akik egy gyors motorcsónakot is el tudnak maguknak képzelni. Tulajdonosa teljesen testre tudja szabni egyéni igényei szerint. A hagyományos testtel is elérhető hajó akár dupla, tripla vagy négyrészes motorral is kérhető.

XenosAz integrált szolár panel rendszernek köszönhetően, melyet a megújuló energia szakértője, az Architaly épített be, a hibrid hajó akár nyolc óráig is képes zaj, károsanyag és füstkibocsátás nélkül a vízen futni.

XenosBeépített levegőszűrő rendszere Covid-19 biztossá teszi, hőszkennerei pedig a hőmérsékletet ellenőrzik tisztes távolból. A szolár panelek mellett a Xenos hatalmas fotokromatikus ablakai a fény intenzitásának függvényében állítják az ablakok átláthatóságát. Mintha a teljes hajó fel lenne szerelve fényérzékeny napszemüvegekkel.

XenosA teljes hosszában testreszabható hajó fontos eleme a speciális állítható híd, mely segítségével a hozzá illő Bugattit felkormányozhatjuk a dockra.

XenosTalálható még rajta egy hatalmas lounge a felső fedélzeten, három tágas lakosztály és egy nappali az alsó szinten. A vízi játékok jól elférnek a tat csomagterében.

XenosGyorsaság, stílus és Bugatti, mi más kell még?