Magyarország első bulvármentes online férfimagazinja

Hósapkás luxus

0

A St. Moritz melletti Engadin völgyben bújik meg a hétemeletes Lonsdaleite birtok, mely egy valódi modern kastély, amely a svájci Alpokra tekint le. Az ingatlan kivitelezése öt évet vett igénybe. Az otthon elhelyezkedése és a dizájn miatt – egy része a hegybe van építve – a téli hónapokban nem lehetett építkezni.

Lonsdaleite birtok

A közel 3,300 négyzetméteres Lonsdaleite éles geometrikus vonalak és semleges tónusok jellemzik. A bejárat a hatalmas recepcióhoz vezet, ahol egy 11 méteres padlótól a plafonig érő ablak keretezi az Alpokat, valamint két kandalló ad meleg hangulatot a helynek. A recepción túl vörös bársony borítja a könyvtár falát, ami egy titkos irodát rejt.

Lonsdaleite birtok
A kifejezetten elegáns megjelenésbe egy nagy adag játékosság is vegyül a kortárs terekben. A reggeliző helyiséget úgy tervezték, hogy egy megrepedt tojásra hasonlítson, így kerek mennyezete van, amiről egy egyedi 145 ezer dolláros tojás alakú csillár lóg, az egyik falat pedig 24 karátos aranyfóliával borították.

Lonsdaleite birtok
Üveg lépcső vezet az öt hálószobához, melyek mindegyikének falait Loro Piana kasmír borítja, a fürdőszobákat pedig különleges kövekkel borították. A szórakoztató szobában 178 Swarowski kristály gyertya függ az arany mennyezetről. Egy lift érkezik a főhálószobába, amely skandináv rókaszőr szőnyeggel és fekete ónix fürdőszobával van felszerelve.

Lonsdaleite birtok
A birtokon emellett található egy boros pince, mozi, spa (Himalája sós kamra, hammam, szauna), és egy földalatti medence, illetve jacuzzi található a velencei falfestménnyel borított mennyezet alatt.

Lonsdaleite birtok

Van itt egy sí kunyhó – amely közvetlen hozzáférést biztosít a lejtőkhöz és egy privát liftfelvonóhoz -, valamint egy hatautós garázs forgókorong, amely megkönnyíti a sima be- és kihajtást. (185 millió dollár).

Lonsdaleite birtok

Lonsdaleite birtok

Megosztás

Szóljon hozzá

FIGYELMEZTETÉS! Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek a kiskorúakra káros hatással lehetnek!
Kipróbáltuk a flotta autók emblematikus modelljét a Ford Mondeot. Nézd meg mit tud a megújult csapatjátékos!

» Megnézem «