Magyarország első bulvármentes online férfimagazinja

James Cameron mégis besegít az új Terminátor-trilógiába

0

Az első két Terminátor-film kultikus rendezője, James Cameron elárulta, hogy a korábbi híresztelésekkel ellentétben mégis részt vesz az új trilógia elkészítésében, afféle tanácsadóként.

Cameron már rég eladta a franchise jogait, de az új tulajdonos, Megan Ellison felkérte, hogy szálljon be a tervezett produkciókba, mert szükség van a kreativitására.

A híres rendező most csak a háttérből besegít

A híres rendező most csak a háttérből besegít

“Azt mondtam, hogy na jó, meglátjuk – mondta Cameron a Slashfilmnek. – Olyasmiben benne vagyok, hogy állok a függöny mögött és súgok, mint valami udvari tanácsadó a 15. századi Itáliában. Művészileg nem szeretném magam lejáratni, de annak látom értelmét, hogy segítsek abban, hogy az új produkciók szellemisége hű legyen az eredeti Terminátorhoz és Arnold figurájához. (…) De ez nem az én filmem, csak lazán kötődöm hozzá, nem is leszek rajta a stáblistán.”
Arnold Schwarzenegger-nek ismét a folytatásban is jelentős szerep jut

Arnold Schwarzenegger-nek ismét a folytatásban is jelentős szerep jut

Cameron azt is elárulta, hogy Arnold Schwarzenegger nem csupán ikonikus mellékfigurája lesz az új trilógiának, hanem nagyon jelentős szerep jut neki.

Megosztás

Szóljon hozzá

FIGYELMEZTETÉS! Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek a kiskorúakra káros hatással lehetnek!
Kipróbáltuk a flotta autók emblematikus modelljét a Ford Mondeot. Nézd meg mit tud a megújult csapatjátékos!

» Megnézem «