MiFérfiak.hu

Játék az idővel

Super Mario

A Tag Heuer alapvetően luxusórákat tervez, de néha előáll egy-egy fitnesz-funkciókkal ellátott okosórával is.

A márka Connected okosórájának harmadik, Super Mario témájú kiadása nem sokban tér el az alapjául szolgáló modelltől. A 45 mm átmérőjű óra klasszikus fémtokkal rendelkezik, és Wear OS rendszert futtat.

Lünettájára, a gombokra és a koronára is felkerült a Márióra utaló „M” betű, 3,6 és 9 óránál pedig tematikus szimbólumokat találunk.


Fitneszcéljaink haladását és elérését többek között pulzusmérő és aktivitáskövető funkciókkal segíti az okosóra, melyeket marios animációk dobnak fel: amennyiben elérjük a kitűzött cél 25, 50, 75 vagy 100%-át, Mario ugrik elő a számlapon.

25%-nál Mario haragos pillantásokat vet Super Mushroomra, 50%-nál egy zöld csőből bújik elő, 75%-nál áttetszővé válik, végül 100%-nál felmászik a célt jelző zászlórúdra.

A GPS-es Tag Heuer Connected x Mario limitált kiadású okosórája 430mAh akkumulátorral működik, mely az ígéretek szerint akár 20 óráig bírja töltés nélkül. Az órához két szíj is tartozik – egy piros műanyag és egy fekete bőr.

A tematikus külcsínt az „M” logóval díszített csattok teszik teljessé. Az okosórából mindössze 2000 darab kerül piacra. A témához igazodó piros óratartóval együtt, kissé magas, 2150 dolláros áron vásárolhatjuk meg.

Exit mobile version