Kezdőlap Kiemelt Játékfotel

Játékfotel

901
0
Razer Project Brooklyn

A Razer Project Brooklyn gaming székében maximális mértékben belemerülhetünk kedvenc játékaink világába.

Ez a koncepciós gamer szék egészen új szintre emeli a videojátékozást: a jövő gamer széke, valóságos játékállomás, melynek 150 cm-es ívelt képernyője csodálatos panorámaképet nyújt.

Razer Project BrooklynA széket új tervezték, hogy az összes gamer igényét kielégítse: használható hagyományos gamer székként vagy egy lélegzetelállító újgenerációs számítógépes és konzolos játékállomásként is.
Razer Project BrooklynA Project Brooklyn koncepciós gamer szék összecsukható OLED képernyője egyetlen gombnyomásra kinyílik és körbevesz minket. Igazi panorámaképet nyújt elképesztő vizuális elemekkel és élességgel.

Razer Project BrooklynA 4D-s kartámlákból összecsukható kisasztal nyílik elénk. Könnyedén válthatunk konzolos játékról és számítógépesre, és vissza.
Razer Project BrooklynA gamer szék emellett haptikus technológiával van felszerelve: a szék vázába épített modulok a legfinomabb taktilis benyomásokat is szinte késleltetés nélkül közvetítik a maximális elmerülés és átélés érdekében. A nagy sűrűségű szivacspárnák felveszik a testünk alakját, a szénszálas testtel erősített bőr szegélyű ülés pedig biztosítja, hogy helyes testtartásban üljük végig a játékmaratonokat.