Kezdőlap Hírek Autók Kék-fehér csillag

Kék-fehér csillag

802
0
BMW Connected Dynamics

A Mercedes-Benz tapasztalatával rendelkező Lukas Haag autótervező megalkotta a BMW koncepciójának tervét, amellyel tovább fejlesztette a Connected Dynamics névre keresztelt korábbi koncepciótervét, amelyet még 2014-ben hoztak létre.

BMW Connected Dynamics A frissítő CMF-koncepcióval rendelkező, hajmeresztő négykerekű járműnek ez a megújult formája megfelelő egyensúlyt teremt a forma és a funkció között. A szorosan kötött karosszéria, amely könnyedén a jármű elejéről a hátuljára vonzza a bámészkodók tekintetét.

BMW Connected Dynamics Szélessége miatt az autó rengeteg aerodinamikai hatékonyságot eredményez, és biztosítja, hogy akkor is könnyedén az aszfalthoz simuljon, ha a sebesség meghaladja az 185 mérföldet óránként.

BMW Connected Dynamics A modell rövidített motorházteteje és a hosszúkás hátsó része egy elektromos motort rejt, hasonlóan a hivatalos BMW-csoport Vision sorozatú koncepcióautóihoz.

BMW Connected Dynamics Az éles esztétika és a kontúrozott forma keveréke egyedülállóvá teszi ezt a koncepciót. Bizonyos értelemben azon autószerelmesek kedvében jár, akik vagy az élesebb, vagy a lekerekített formákat kedvelik.

BMW Connected Dynamics Nem lehet nem észrevenni a mély “cápauszonyt”, amely a hátsó LED-ekkel világító fényszórókhoz vezet. Összességében az új Connected Dynamics koncepció meglehetősen különleges és elegáns egyszerre.

BMW Connected Dynamics