Magyarország első bulvármentes online férfimagazinja

“A halálpontos mamba”

0

Christophe Claret Maestro órája egy merész kortárs modell, ami a divatrajongókat és influencereket célozza, miközben minden irányból elképesztő bepillantást enged az óra szerkezetébe, és közszemlére teszi a benne tekergő kígyó testét. Íves, aprólékos munkával kézzel gravírozott afrikai kígyó teste a 28 darabos limitált Maestro Mamba szerkezetét veszi körül.

Maestro Mamba

A Maestro óra termesztés választás volt, hogy helyet biztosítson egy mamba kígyónak. A Christophe Claret Maestro Mamba időmérője formájával és elrendezésével egyszerre csábít, ugyanúgy, ahogy 42 mm-es fekete PVD titán tokja, amit egy zafírkristály kupola tetőz.

Maestro Mamba

A teljes konstrukció egy többdimenziós szerkezeten keresztül tárul fel

Mint minden Christophe Claret darab, a Maestro gazdag részletei elképesztően egységes módon ötvözik a technikai és esztétikai elemeket. A luxusóramárkák rajongói fel fogják ismerni az órakészítő utánozhatatlan kéznyomát a híres Charles X lépcsőzetes és a szkeletonizált hidak formájában, ami mára a védjegyévé vált.

Maestro Mamba

A horgonyjáratot támogató szkeletonhíd a klasszicizmus és a modernitás okos keveréke, amely lehetőséget ad a finom vonások felfedezésére.

Maestro Mamba

Visszatérés az alapokhoz

Az időmérő összetevőket vizsgálva, a Maestro Mamba ismét a Christophe Claret által kedvelt kreatív energiákat illusztrálja. Elég, ha megfigyeljük a nagy dátumjelzőt 5 óránál, amely két kúpból tevődik össze – az egyik a tizedeseket, a másik pedig a második számjegyet mutatja -, és egy kis ugrást hajt végre az éjfél utáni 20 percen belül. Azért, hogy a terjedelmes dátum kijelző 3D hatását megismételjék, a Maestro karakteres MEMO funkciója 3 és 4 óra között tűnik fel.

Maestro Mamba
A MEMO egy zseniális mechanikus emlékeztető, amely a szétszórt egyéneket és a technikai kütyük szerelmeseit célozza. Bármilyen célokat tűzött is ki magának aznapra a Maestro tulajdonosa, a MEMO segít neki emlékezni a fogadalmaira. Amikor a viselőnek valamilyen elvégzendő feladata van, egy tavorite ásvány jelenik meg 6 óránál a MEMO oldalán, mint a kő a tetején. Amikor a feladatot elvégezték, csak meg kell nyomni a 2 óránál lévő gombot, amitől egy gyémánt jelenik meg 6 óránál a tavorite helyett. A MEMO minden éjszaka visszatér az eredeti állapotába a 20 perces átállási periódusban.

Maestro Mamba
Miután Christophe Claret úgy döntött, hogy valódi zöld mamba bőrből készíti el az óraszíjat, minden követ megmozgatott, hogy beszerezze az alapanyagot. A kutakodás Mozambikba vezette az órakészítőt, ahol a mambát a legnagyobb tavorite bánya tulajdonosának földjén fogták el – ezért is került a Maestro Mamba-ba ez az ásvány.
A rendkívül összetett Maestro óra két új fekete PVD verzióban lesz kapható zöld mamba és narancs pantherophis kígyóbőrrel. A két variációból 28-28 darab készült, a limitált kollekció darabjainak ára 102,678 dollár.

Megosztás

Szóljon hozzá

FIGYELMEZTETÉS! Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek a kiskorúakra káros hatással lehetnek!
Kipróbáltuk a flotta autók emblematikus modelljét a Ford Mondeot. Nézd meg mit tud a megújult csapatjátékos!

» Megnézem «