Kezdőlap Hírek Tech Klasszikus modern köntösben

Klasszikus modern köntösben

1018
0

A lemezek újra menők lettek az elmúlt években, ezért egyre több lakásban megtalálhatók a lemezjátszók is. Azonban néhány modern hifi erősítő nem rendelkezik phono-bemenettel, ezért külön eszközre van szükség a lemezek lejátszásához.

McIntosh MTI 100

A McIntosh Labs végre lerántotta a leplet egy lemezjátszóról, amely beépített phono erősítővel és hifi erősítővel rendelkezik, és természetesen a Bluetooth lejátszás is elmaradhatatlan.

McIntosh MTI 100
Az MTI100 tökéletes megoldás a lemezek szerelmeseinek, és bár hangsugárzókra szükség van hozzá, mégis a teljes csomag megtalálható benne. A beépített D-osztályú erősítő csatornánként 50 W 8 ohmon, vagy 80 W 4 ohmon teljesítményre képes, és ahogy azt a világító csövek is bizonyítják, az elektroncsöves előerősítők is teszik a dolgukat. Egyszerűen csak csatlakoztasd a hangsugárzókat és mehet is a buli. Mélynyomó-kimenet is található az eszközön, mielőtt felmerülne a kérdés.

McIntosh MTI 100
A lemezjátszó hátulján lévő analóg és digitális inputok bármilyen hifi eszközhöz alkalmazhatók, a Bluetooth 4.2 receiverrel pedig vezeték nélkül streamelhetsz tartalmakat. A lemezjátszó 33 1/3 és 45 rpm sebességű lemezeket tud lejátszani, a 3 kilogrammos alumínium tálcát pedig egy Sumiko Olympia Moving Magnet lemezjátszófej egészíti ki.

McIntosh MTI 100
Az MTI100 6500 dollárért a tiéd lehet, de porvédő nélkül kapod kézhez.