MiFérfiak.hu

Közép-Európa legnagyobb motoros túráját jelentette be az Harley-Davidson Budapest

Open Road Tour

Több mint 500 kilométeres motoros túrát, vezetett felvonulásokat, gasztronómiai élményekkel és turisztikai lehetőségekkel teletűzdelt programokat jelentettek be az Open Road Bázison 2022.04.07-én. Megalakult egy új, kötetlen motoros közösség, mely vár mindenkit, aki szeret motorozni, keresi a baráti társaságot és kíváncsi a technikai újításokra.


„Sokat gondolkodtunk azon, hogy milyen formában tudunk tenni azért, hogy új élményeket adjunk a motoros társadalomnak. Ezért alapítottuk meg az Open Road Riders Community közösséget, ahova várunk mindenkit, aki szereti a motorokat, legyen az bármilyen típusú vagy márkájú.” – mondta el Hankó Ákos, az Open Road Riders Community megálmodója. „Egy egész éves programsorozattal készülünk, melynek a legnagyobb eseménye az Open Road Tour, mely Soprontól Debrecenig felölei az országot, és csatlakozási pontokon vár minden motorost.” Az esemény 2022. május 26-28. között 3 napon, 3 kiemelt programhelyszínen kerül megrendezésre.

„A motorozás és maguk a motorosok rendkívül fontosak szervezetünknek” – szólalt meg Knezsik István, az Autós Nagykolaíció elnöke. „Éppen ezért örültem az Open Road Riders Community kezdeményezésnek, az esemény fővédnöki felkérést pedig megtisztelőnek tartom. Amit külön kérek a motorosoktól, hogy az élmény legyen biztonságos, a sajtó munkatársai pedig vigyék hírét a kezdeményezésnek.”
„Nagyon szerettünk volna, hogy a motoros társadalom megjelenjen városunkban – mondta el Mirkóczki Ádám, Eger polgármestere. „Egernek nemcsak történelme van, hanem jelene is, az ország egyik legkiemelkedőbb turisztikai központja, mely környezet ideális a motorozásra, a hegyi utak, a gyönyörű tájak igazi élményt adhatnak mindenkinek.” Hasonló gondolatokat fogalmazott meg Horváth Richárd, Hatvan polgármestere is, ahol kiemelt pihenőhellyel várják majd a motoros túra résztvevőit.

Eger a pénteki napon igazi nagykoncerttel várja a túra résztvevőit a Dobó téren. A koncertek mellett a város látványosságai nyílt napot tartanak a motorosoknak, az akkreditációnak köszönhetően a résztvevők megtekinthetik a város látványosságait. Ezt fogják segíteni Egervölgye Alapítvány munkatársai és önkéntesei.
Az Open Road Riders Community nemcsak a motorozásról és a buliról szól:
„A szabadságot megtestesítő motoros élmények és a közösségi szellem mellett küldetésünk, hogy felhívjuk a figyelmet az állatmentésre és a tudatos állattartásra. Minden élőlénynek megvannak a szabadsághoz való jogai, számunkra ezek az értékek megkerülhetetlenek” – mondta Hankó Ákos, hozzátéve, hogy éppen ezért Kápolna Macskaárvaház Alapítvány kuratóriumi tagjával, a Világ- és Európabajnok Kiss Norberttel el fognak ültetni egy amerikai mamutfenyőt, amivel szimbolizálni kívánják a közösség szilárd meggyőződést ezzel a témával kapcsolatosan.

A motoros túra utolsó, egyben várhatóan legnépesebb állomása Debrecen lesz, ahol az ország legnagyobb autó-motoros seregszemléjének lesznek részvevői az open roadosok. A Cívisváros mindig is híres volt rendezvényeiről, erre az eseményre várják egy, két, három, vagy négy keréken az autómotorok szerelmeseit. Megtisztelő a rendezvénynek, hogy egy ilyen mozgalom, egy ekkora túra része lehet, és szeretettel várják az Open Road Riders Community valamennyi tagját.
Már csak néhány hét és elindul a legnagyobb motoros túra, mely igazi élményt fog nyújtani minden motorosnak. Feel The Freedoom, Let’s Ride!
Open Road Tour – 2022.05.26-28., Sopron – Győr – Budapest – Hatvan – Kápolna – Eger – Debrecen
További információk: www.openroad.hu és a közösség közösségi média felületein.

Exit mobile version